Oddsbonusar

Spelbolagen har alltid förmånliga bettingbonusar du som tippare kan dra nytta av. Alla spelbolag strävar efter att utöka oddsfamiljen kopplade till deras system och ger därför ut oddsbonusar som bettingintresserade personer kan utnyttja. Det finns ofta klipp att göra och nya oddsbonusar kommer titt som tätt. Här är en guide för dig som söker efter en oddsbonus att komma igång med.

9 spelbolags bettingbonusar

RankSpelbolagOddbonusOmsättningskravTa del av bonusen
1  Betfair 
Spela för 100 kr, få 100 kr tillbaka vid förlust1xKom till Betfairs bonus
2  UnibetSätt in 100 kr, få ett gratisspel för 100 krNejKom till Unibets bonus
3  888sport100 kr bonus på första insättningen1xKom till 888sports bonus
4 Betsson100 kr extra att spela för vid första insättning1xKom till Betssons bonus
5 William HillFå 100 kr i freebet1xKom till William Hills bonus
6 Betsafe100 kr extra vid första insättning1xKom till Betsafes bonus
7 Nordic Bet100 kr extra att spela för vid första insättning1xKom till Nordic Bets bonus
8 Betway100 kr i välkomstbonus6xKom till Betways bonus
9 Campobet100 % upp till 100 kr5xKom till Campobets bonus

Vad är en oddsbonus/bettingbonus?

Spelbolagen ger ut oddsbonusar för att locka eller behålla kunder. Oftast får nya spelare en välkomstbonus när de registrerar sig hos spelbolaget. Sammanställningen ovan visar välkomstbonusar hos de populäraste spelbolagen på marknaden.

Vad menas med omsättningskrav?

Om spelbolaget har ett omsättningskrav på sina bonusar måste spelaren spela för en viss summa för att göra den tillgänglig för uttag. Om spelbolaget har ett omsättningskrav på 1x måste du omsätta pengarna en gång, medan ett omsättningskrav på 5x gör att du måste omsätta din bonussumma fem gånger innan du kan ta ut pengarna. Ju högre omsättningskrav spelbolaget har, desto längre tid tar det att få ut pengarna till ditt bankkonto.

Vilket syfte har omsättningskravet?

Spelbolagen vill inte att nya kunder registrerar sig och plockar ut sin välkomstbonus med en gång. Spelbolagen vill ha kvar spelaren och då fungerar omsättningskravet som en hållhake på spelaren som måste vara kvar en viss period (och komma igång med spelandet) innan personen lämnar.

Vilken är marknadens bästa oddsbonus?

När det kommer till oddsbonusar gäller det att hitta den förmånligaste oddsbonusen för just dig. Här gäller det att väga spelbolagens odds mot välkomstbonusar. Ett spelbolag kan ha en generös välkomstbonus men ha lite sämre odds än andra spelbolag. Samma sak gäller förstås tvärtom. Ett spelbolag med liten välkomstbonus kan vara det spelbolag som har bäst odds på marknaden. Att göra avvägningen mellan spelbolags bonussystem och oddssättande är något potentiella kunder bör ta i beaktning innan registrering.

Hitta marknadens bästa casinobonusar