Oddsbonusar

Här samlar vi de bästa spelbolagen för dig som gillar höga odds och fördelaktiga oddsbonusar. Allt för att du som spelare ska slippa fokusera på annat än själva spelandet. De bolag som vi tipsar om har vi själva goda erfarenheter från och hoppas att du ska känna samma sak.

 

Bethard är relativt färska på bettingscenen då de lanserades så sent som under 2015. Men trots sina blygsamma tre år på nacken, har de tagit stora kliv och är populära hos de svenska spelarna. En lättnavigerad sida och för oss som gillar att spela på La Liga är oddsen mycket tillfredsställande. Väljer du att signa upp ett konto hos Bethard idag kan du ta del av 500kr i gratispengar under din första vecka på sajten. För varje 1000kr du omsätter på odds får du 50kr och detta kan du upprepa upp till 10 gånger. Det bästa av allt är att bonusen kommer utan några omsättningskrav!

ComeOn är ett svenskt spelbolag som slog upp sina portar under 2008 och blivit väldigt populära sedan dess. En stor anledning till detta är deras mycket givmilda välkomstbonus där du som ny spelare får hela 400% i bonus, upp till 400kr. Det innebär att du får 500kr att spela för om du gör en insättning på endast 100kr! Dessutom så bjuder ComeOn just nu sina nya kunder på 1kg julgodis. Så gillar du oddsbonusar och något sött i munnen så är detta en oslagbart erbjudande!