Speltips: Valencia – Granada 9/11

speltips-valencia-granada

Vi beger oss mot Mestalla under lördagen för att kika till mötet Valencia – Granada. Ett möte som jag tror det kommer svänga härligt om och jag har tre speltips redo.

Valencia har väl inte glänst så här långt in på säsongen med en 13:e plats och 17 inspelade poäng. Det är dock endast fyra poäng upp till en 4:e plats så än är det ingen fara på taket. Kikar vi till formen så tog de en efterlängtad seger mot Espanyol (2-1) i senaste omgången, efter ett sent mål från Maxi Gomez. Men för att vinna matcher så har Valencia oftast fått lov att göra ett par mål, för den defensiva har inte alls sett bra ut. Endast i en av sex hemmamatcher i ligan den här säsongen har de hållit nollan intakt och det blir lite väl offensivt vissa gånger. Offensivt lär det även bli idag och då får de passa sig i omställningarna. Kikar vi till truppläget så kommer inte Carlos Soler, Cheryshev, Coquelin, Diakhaby, Guedes, Piccini eller Sobrino till spel. Både defensiva och offensiva avbräck men i det offensiva tycker jag Valencia har fin bredd.

Granada är nykomlingar i La Liga och har överraskat stort så här långt med 20 inspelade poäng på en 6:e plats. Nu är inte formen den bästa med två förluster i ryggen, mot Getafe (1-3) och Real Sociedad (1-2), men det här är ett lag med hög kapacitet. Med spelare som Azeez, Vadillo, Machis och Puertas så kommer det gå undan i kontringarna och dessutom har de en spjutspets i Soldado som vet vart målet finns. Fin offensiv med andra ord men det defensiva har inte sett särskilt stabilt ut mot slutet, och på bortaplan har de släppt in 12 av sina totalt 15 mål. Till dagens match har de dessutom två defensivt tunga avbräck i Yan Eteki samt Victor Diaz.

TA DEL AV EN ODDSBONUS HOS COOLBET IDAG – KLICKA HÄR!

Jag tror på en trevlig matchbild här mellan två lag som har en fin offensiv, men kanske inte briljerat i den defensiva delen mot slutet. Mina tre speltips blir:

  • Speltips 1: Över 2,5 mål
  • Odds: 2.27 @ Coolbet
  • Insats: 3/5 units
  • Speltips 2: Över 9,5 hörnor
  • Odds: 1.85 @ Coolbet
  • Insats: 3/5 units
  • Speltips 3: Soldado varnad
  • Odds: 2.90 @ Coolbet
  • Insats: 3/5 units

Soldado tillbaka på Mestalla och även tillbaka från en avstängning, så han lär vara spelsugen. Han brukar tända till mot tyngre motstånd och snackar alltid väldigt mycket med domaren. Ett klockrent spel enligt mig.

/e@sy

Kommentera