Speltips: Leganes – Eibar 3/11

speltips-leganes-eibar

Vi beger oss mot den spanska huvudstaden under söndagen och närmare bestämt Estadio Municipal de Butarque där Leganes tar emot Eibar. Hemmalaget är i desperat behov av en trepoängare och det tror jag ger oss en öppen matchbild med förhoppningsvis lite mål.

Leganes har haft en katastrofal start på den här säsongen då laget placerar sig som jumbo i tabellen med endast fem poäng på kontot. Det är fortfarande en hel del poäng kvar att spela om men det är redan nu sex poäng upp till Mallorca på säker mark. Leganes är i desperat behov av en seger och jag räknar iskallt med att de kliver på för det idag. Målskyttet har varit ett stort bekymmer så här långt men de skapar ändå många heta lägen på hemmaplan och har även nätat i tre raka matcher på Butarque. Defensiven kommer säkert i andra hand idag och att mittback Siovas fortfarande är tveksam gör inte saken bättre.

Eibar har inte heller haft någon kanonstart på säsongen då de placerar sig på en 15:e plats med 12 inspelade poäng. En del mindre bra prestationer mot slutet men i senaste omgången kastade de loss ordentligt och plockade tre pinnar på hemmaplan mot Villarreal (2-1). En match där Eibar skapade otroligt många lägen framåt och de har en Orellana som befinner sig i kalasform just nu. Fyra mål och tre assist hittills denna säsong säger en hel del. Defensivt är jag dock inte lika imponerad av Eibar som släppt in mål i fyra raka matcher nu och 16 mål totalt. Till dagens match har de dessutom en del defensiva avbräck som gynnar överspelet.

HÄMTA ODDSBONUS HOS BETHARD IDAG – KLICKA HÄR!

Leganes vill åt en seger här och Eibar är inget lag som brukar lägga sig på defensiven. Det luktar mål här och oddset är lockande. Mitt speltips blir:

  • Match: Leganes – Eibar
  • Speltips: Över 2 mål (asian)
  • Odds: 1.89 @ Bethard
  • Insats: 3/5 units
  • Spelstopp: 18:30

/e@sy

Kommentera