Speltips: Extremadura – Girona 3/11

speltips-extremadura-girona

Full pott under gårdagen och vi siktar givetvis mot nya vinster under söndagen. Vi inleder kring lunchtid på Estadio Francisco de la Hera där Extremadura tar emot Girona. Hemmalaget har släppt in en hel del mål den senaste tiden och jag tror på två nya i baken här.

Extremadura har inte haft någon jättelyckad start på säsongen då laget placerar sig på en 19:e plats i tabellen med 13 inspelade poäng. Väldigt jämnt i tabellen förvisso men laget har inte visat någon större form den senaste tiden med en poäng på de tre senaste matcherna. Det är främst defensiven som ställt till det mot slutet då laget släppt in sju mål på dessa tre matcher. En defensiv som det är lätt att glömma bort på hemmaplan med publiken i ryggen, och då är man illa ute mot ett kontringsskickligt Girona. Hos hemmalaget stryker vi idag Alex Lopez och Fran Cruz. Vi sätter även ett frågetecken för viktige ytterbacken Diego Caballo som dragits med småskavanker i veckan.

Girona har precis som Extremadura gått tungt den senaste tiden med endast en poäng på de tre senaste matcherna, vilket gör att laget halkat ner till en 13:e plats i tabellen. Jag tycker dock att laget haft en del otur den senaste tiden, så jag stirrar mig inte blind på dessa resultat. De skapade många heta lägen mot både Elche (0-2) och Alcorcon (0-0) och i mötet mot Oviedo (2-4) åkte de på ett tidigt rött kort. När Stuani ställt in sitt sikte lite bättre så tror jag det kommer lossna ordentligt i målskyttet för Girona. Hos gästerna stryker vi idag Aday, Jozabed, Miquel, Coris och Fernandez. Inga större avbräck framåt med andra ord.

Girona är det klart bättre laget av dessa två och just bortaplan tror jag passar bra nu i lite tyngre perioder. De kan ligga på kontring här och då tror jag vi får se minst två bortamål till fint odds. Mitt speltips blir:

  • Match: Extremadura – Girona
  • Speltips: Girona över 1,5 mål
  • Odds: 2.70 @ 888sport
  • Insats: 3/5 units
  • Spelstopp: 12:00

/e@sy

Kommentera