Speltips: Sevilla – Atletico Madrid 2/11

speltips-sevilla-atletico-madrid

Kvällens La Liga bjuder på en riktig toppmatch då Sevilla och Atletico Madrid drabbar samman på Ramon Sanchez Pizjuan. Det brukar smälla ordentligt i duellerna mellan dessa lag och därför tror jag på ett kortregn i afton.

Ska vi börja med att kika på lagens kortsnitt den här säsongen så har vi Sevilla på totalt 30 varningar hittills. Det ger oss ett ganska högt snitt på dryga 2,7 kort per match. Räknar vi ihop Atletico Madrids varningar under säsongen så stannar det på totalt 35 stycken. Slår vi ut det på 11 matcher får vi ett högt snitt på dryga 3,2 kort per match. Två lag som tar en hel del varningar med andra ord.

Går vi vidare och kikar på tidigare matcher lagen emellan så är det matcher som brukar innebära många kort i luften. Räknar vi ihop förra säsongen möten mellan lagen så blev det totalt 21 gula kort. Det kommer vara fullsatt på Ramon Sanchez Pizjuan i afton och när publiken eldar igång det här mötet så tror jag på mycket känslor även på planen.

Slutligen ska vi även kolla på vem som håller i visselpipan i afton, nämligen Jose Luis Gonzalez Gonzalez. Han snittar 5,2 gula kort den här säsongen och har även kastat ut 2 röda kort på sina 6 dömda matcher. Han kastade ut 10 gula kort i mötet Getafe – Granada tidigare i veckan och det lär smälla minst lika mycket här. Mitt speltips blir:

  • Match: Sevilla – Atletico Madrid
  • Speltips: Över 6,5 kort
  • Odds: 2.025 @ Bet365
  • Insats: 3/5 units
  • Spelstopp: 18:30

/e@sy

Kommentera