Speltips: Espanyol – Valencia 2/11

speltips-espanyol-valencia

Lördagens spanska fotboll drar igång vid lunchtid där Espanyol tar emot Valencia hemma på RCDE Stadium. Hemmalaget har öppnat säsongen oerhört svagt och jag tror de får det tufft även här.

Espanyol har inte haft någon rolig säsong då laget placerar sig som nästjumbo i tabellen med endast åtta poäng på kontot. Truppen är svag och när de dessutom har europaspel att lägga krut på så blir det tufft att räcka till. Med tanke på tabellpositionen så tror jag att vi får se ett offensivt Espanyol idag, vilket jag tror bara gynnar Valencia ännu mer. Espanyol har blivit bortkontrade i många hemmamatcher den här säsongen och idag ställs de mot en mycket kontringsstark motståndare. Facit 0-0-5 på hemmaplan den här säsongen tillsammans med en målskillnad på 1-11 säger det mesta. De har släppt in minst två mål i fyra av dessa fem matcher.

Valencia har väl inte heller haft någon strålande säsong så här långt då laget placerar sig först på en 12:e plats i tabellen. Formen är väl inte heller den bästa med två poäng på de tre senaste matcherna. Motståndet har dock varit tufft och i matchen mot Osasuna (1-3) spelade de med en man mindre i dryga timmen efter att Rodrigo blivit utvisad. Nu är det lättare emot och just bortaplan tycker jag passar Valencia bra. Espanyol har den största pressen på sig idag samtidigt som Valencia kan avvakta och satsa på sina kontringar. Med både Rodrigo och Cheryshev tillbaka så spetsas den biten till hos gästerna. Mitt speltips blir:

  • Match: Espanyol – Valencia
  • Speltips: Valencia över 1,5 mål
  • Odds: 3.00 @ 888sport
  • Insats: 4/5 units
  • Spelstopp: 13:00

/e@sy

Kommentera