Speltips: Girona – Alcorcon 27/10

speltips-extremadura-girona

Överspelet i Rayo Vallecano – Ponferradina hittade hem utan större bekymmer igår och jag tycker vi har en liknande match även under söndagen. Det är Girona som tar emot Alcorcon hemma på Montilivi och jag tycker att det luktar mål till fint odds!

Girona har varit lite upp och ner den här säsongen och placerar sig just nu på en 13:e plats i tabellen med 16 inspelade poäng. Offensivt finns det inget att klaga på och de har även en av ligans vassaste anfallare i form av Cristhian Stuani. Han är för bra för den här nivån och har även gjort 8 av de 15 mål som Girona mäktat med. Defensivt finns det dock en hel del att arbeta på, speciellt efter att ha sett lagets två senaste matcher mot Elche (0-2) och Real Oviedo (2-4). Två ganska svaga gäng som Girona släppt till väldigt många chanser mot. Samma visa blir det nog även idag då Girona brukar tuta och köra inför de egna fansen. Vi har ett ett hårt defensivt avbräck hos hemmalaget idag då defensiva mittfältaren Alex Granell är avstängd.

Alcorcon har också blandat en del i prestationerna och befinner sig just nu på en 11:e plats i tabellen, på samma poäng som Girona. Det finns många likheter mellan lagen då Alcorcon också visat upp en fin offensiv så här långt, med 18 mål framåt. Det är Stoichkov som sticker ut med sina 7 mål och även fast merparten av dessa suttit via straffpunkten så är det en otroligt skicklig spelare. Alcorcon är ett kontringsstarkt lag och det kan löna sig mot ett offensivt Girona. Men det kan mycket väl bli så att hemmalaget löser den här linan på egen hand, för gästerna har inte visat upp något stabilt försvarsspel den här säsongen. Nu har de dessutom ett tungt avbräck i defensiva mittfältaren Albert Dorca som är avstängd.

100% BONUS PÅ DIN FÖRSTA INSÄTTNING – KLICKA HÄR FÖR ATT HÄMTA!

Girona har två raka förluster i ryggsäcken och kommer storma ut för seger här. Det lär ge oss en öppen matchbild och förhoppningsvis ett gäng mål. Mina speltips blir:

  • Speltips 1: Över 2,5 mål
  • Odds: 2.25 @ 10Bet
  • Insats: 4/5 units
  • Speltips 2: Stuani målskytt
  • Odds: 2.00 @ 888sport
  • Insats: 1/5 units

/e@sy

oddsbonusar

Kommentera