Speltips: Celta Vigo – Real Sociedad 27/10

speltips-celta-vigo-real-sociedad

Söndagens La Liga drar igång kring lunchtid och vi har ett fint möte framför oss då Celta Vigo drabbar samman med Real Sociedad. Två lag som står för en offensiv fotboll och det borde ge oss en del mål.

Celta Vigo har inte haft någon rolig säsong så här långt då laget placerar sig först på en 17:e plats i tabellen med endast nio poäng på kontot. Den stora boven har varit målskyttet och speciellt på bortaplan där laget endast gjort ett mål på fyra matcher. Lite bättre lycka hemma på Balaidos där de trots allt gjort mål i fyra av fem matcher och skapat en hel del i offensiv väg. Med spelare som Brais Mendez, Rafinha, Denis Suarez, Santi Mina och Iago Aspas är det bara en tidsfråga innan det lossnar ordentligt. Defensivt ingen jättekatastrof så här långt men på hemmaplan mot ett sånt här kontringsskickligt lag så tror jag att de ljusblå kommer få bekymmer. Kikar vi till matchtruppen så saknas idag Juan Hernandez, Kevin, Rafinha, Beauvue, Pione Sisto, Costas och Junca.

Real Sociedad har haft en strålande start på den här säsongen då laget placerar sig på en 6:e plats i tabellen med hela 16 poäng på kontot. Endast tre pinnar upp till Barcelona och Atletico Madrid i toppen av tabellen. Utan tvekan det offensiva spelet som tagit Real Sociedad så högt upp i tabellen och den stod i fokus i senaste omgången då Betis (3-1) besegrades på hemmaplan. De hamnade i tidigt underläge men trummade sedan igång maskinen och skapade otroligt mycket framåt med Martin Ødegaard som dirigent. Defensivt är jag däremot inte imponerad av La Real och på bortaplan har de haft en del problem i den biten. Sex insläppta mål på de tre senaste bortamatcherna mot inte allt för blodigt motstånd säger en del. Nu är mittback Llorente tillbaka förvisso men jag rankar inte honom särskilt högt. Missar matchen gör Munoz, Elustondo samt Illarramendi.

HÄMTA EN BONUS HOS 10BET IDAG – REGISTRERA DIG HÄR!

Celta Vigo kommer inte nöja sig med ett oavgjort resultat från sin tabellposition och det tror jag inte heller att Real Sociedad gör. Här får vi nog se två lag som går hårt för segern och då borde vi få se mål. Mitt speltips blir:

  • Match: Celta Vigo – Real Sociedad
  • Speltips: Över 2,5 mål
  • Odds: 1.95 @ 10Bet
  • Insats: 4/5 units
  • Spelstopp: 12:00

/e@sy

oddsbonusar

Kommentera