Speltips: Rayo Vallecano – Ponferradina 26/10

speltips-rayo-vallecan-ponferradina

Spanska andraligan bjuder på hela fem matcher under lördagen och först ut av dessa är Rayo Vallecano – Ponferradina. Det blir sällan några tråkiga matcher från Vallecas och här har vi två lag som borde kunna bjuda på en målfest.

Rayo Vallecano har stått för en mycket fin säsong så här långt då laget placerar sig på en femteplats i tabellen med 19 inspelade poäng. Endast en förlust så här långt, minst i hela ligan, men Rayo är inget gäng som brukar nöja sig med ett oavgjort resultat. Här är det full gas framåt som gäller i de flesta fall och speciellt när de spelar inför de egna fansen på Vallecas. Det innebär att de gör en hel del mål, 11 så här långt, men samtidigt blottar de sig även väldigt mycket bakåt. Faktum är att de endast hållit nollan intakt i en av sex hemmamatcher, detta mot Racing Santander (2-0) som brände en straff i det mötet. Kort och gott så svänger det ordentligt när Rayo är i farten. Endast defensiva avbräck idag då varken Alberto Garcia, Emiliano Velazquez eller Mario Suarez kommer till spel.

Ponferradina har också stått för en helt ok start på säsongen då de befinner sig på en mittenposition i tabellen med 15 poäng på kontot. Precis som hos Rayo Vallecano är det offensiven som står i fokus och mycket handlar där om rutinerade brassen Yuri, som stått för fem mål så här långt. Inte den snabbaste anfallaren i ligan men när chanserna dyker upp vet han vart målet finns. Han befinner sig även i en fin form med mål i två raka matcher. Kikar vi defensivt så är det dock inte lika glada miner hos Ponferradina som släppt in åtta mål på fem bortamatcher så här långt, och då ska det sägas att motståndet inte alls varit särskilt vasst. Här ställs de mot ligans kanske vassaste offensiv. De saknar dessutom två defensiva spelare i form av Noguera och Jon Garcia.

HÄMTA EN ODDSBONUS HOS 10BET IDAG – KLICKA HÄR!

Rayo Vallecano är tillräckligt vassa för att lösa den här linan på egen hand om de får utdelning på sina chanser. De brukar dock sällan hålla tätt så jag tror att även Ponferradina kan vara med och bidra. Mina två speltips blir:

  • Speltips 1: Över 2,5 mål i matchen
  • Odds: 1.93 @ 10Bet
  • Insats: 4/5 units
  • Speltips 2: Bebe målskytt
  • Odds: 3.45 @ 888sport
  • Insats: 1/5 units

Bebe har ligans vassaste skott och är inte alls rädd för att använda det. Han brukar även lägga lite frisparkar från längre håll. Ett givet målskyttespel för min del, speciellt på hemmaplan mot svagare motstånd.

/e@sy

oddsbonusar

Kommentera