Speltips: Real Sociedad – Real Betis 20/10

speltips-real-sociedad-real-betis

Fint möte på nybyggda Anoeta under söndagen och jag kommer själv finnas på plats för att kika när Real Sociedad tar emot Real Betis. När jag bokade resan ville jag se en underhållande match och det har jag förhoppningar om att detta kan bli.

Real Sociedad har haft en fin start på säsongen då laget placerar sig på en 5:e i La Liga tillsammans med 13 inspelade poäng. Formen är dock inte den bästa med två raka förluster, mot Sevilla (2-3) samt Getafe (1-2), och därför tror jag att vi får se ett offensivt hemmalag som är väldigt sugna på att hoppa upp på vinnarspåret igen. Offensivt inget snack om att det här laget håller väldigt hög klass men i det defensiva tycker jag att det finns stora brister. Till det här mötet har de dessutom landslagsbacken Diego Llorente avstängd och det ser jag som ett tufft avbräck. Nu lär chansen ges till fransmannen Le Normand och han håller inte alls samma nivå. Sedan tidigare saknas även viktige mittfältaren Illarramendi.

Real Betis har inte alls fått det att fungera så här långt med endast 9 inspelade poäng efter 8 spelade omgångar. De har ett riktigt starkt lag på papperet som borde ligga högre upp, även fast det är väldigt tidigt på säsongen. Precis som hos Sociedad tycker jag inte det är något större fel på det offensiva, 11 mål är ingen siffra att skämmas över. Däremot så har de släppt in i snitt två mål per match och då blir det svårt att vinna matcher. De har släppt in hela 10 mål på tre bortamatcher och även fast det varit tufft motstånd i form av Barcelona (2-5) och Villarreal (1-5) så är det under all kritik. Det är en svår motståndare de ställs mot även här. Dessutom har gästerna ett tufft defensivt avbräck i William Carvalho som fortfarande går skadad. Nu blir det ett mer offensivt mittfält och det gynnar helt klart spelet.

ODDSBONUS PÅ 100% UPP TILL 500KR – KLICKA HÄR!

Två offensivt skickliga lag som har en del bekymmer i det defensiva inför söndagens match. Jag tycker mig hittat ett perfekt speltips till dessa förutsättningar:

  • Match: Real Sociedad – Real Betis
  • Speltips: Båda lagen gör mål + över 2,5 mål
  • Odds: 1.95 @ 10Bet
  • Insats: 3/5 units
  • Spelstopp: 14:00

/e@sy

oddsbonusar

Kommentera