Speltips: Getafe – Leganes 19/10

speltips-getafe-leganes

Derby i den spanska huvudstaden under lördagen då Getafe tar emot Leganes hemma på Coliseum Alfonso Perez. Här stinker det varningar mellan två fysiskt spelande gäng.

Ska vi kika på lagens kortsnitt den här säsongen så har Getafe hunnit med att samla på sig hela 33 varningar. Över åtta spelade matcher ger det oss ett skyhögt snitt på strax över 4 kort per match. Bollar vi över till Leganes så hittar vi 23 varningar hittills denna säsong. Inte i närheten av Getafe men fortfarande ett högt snitt på strax under 3 kort per match.

Domare i lördagens derby är ingen mindre än Juan Martinez Munuera. En herre som snittade dryga 5 kort per match förra säsongen och han håller i samma snitt fyra matcher in på denna säsong. Nu är det givetvis lite mer hetta inblandat än de matcher han dömt och då tror jag att det kommer flyga kort i luften. Mitt speltips blir:

  • Match: Getafe – Leganes
  • Speltips: Över 6 kort (asian)
  • Odds: 1.95 @ Bet365
  • Insats: 3/5 units
  • Spelstopp: 18:30

/e@sy

Kommentera