Speltips: Eibar – Barcelona 19/10

speltips-eibar-barcelona

La Liga sparkar igång kring lunchtid under lördagen där vi bjuds på mötet Eibar – Barcelona. En del defensiva bekymmer hos båda lagen gör att jag tror på mål här.

Eibar har kommit igång efter en trög start på säsongen och har nu två vinster och två kryss i ryggen inför lördagens drabbning. Vändningen hemma mot Sevilla (3-2) var lite av ett startskottet där vi äntligen fick se lite av det gamla Eibar. På hemmaplan är det oftast full gas framåt och de har även snittat två mål per hemmamatch denna säsong. De fuskar dock i det defensiva jobbet och det har man givetvis inte råd med mot den här typen av motstånd. Kikar vi till truppläget stryker vi defensiva mittfältaren Escalante som är avstängd, i övrigt inga nya avbräck.

Barcelona går som tåget just nu och har tre raka ligavinster på kontot tillsammans med en fin målskillnad på 8-2. Det är dock väldigt förskönade siffror då spelet inte alls sett bra ut, speciellt inte det defensiva. I vinstmatchen mot Sevilla (4-0) senast hade katalanerna tur som inte låg under med minst ett par bollar efter första halvan. Inte heller mot Getafe (2-0) eller Villarreal (2-1) såg det särskilt bra ut i det defensiva. Det blir inte heller bättre av att Pique är avstängd i det här mötet. Nu lutar det åt Lenglet och Todibo på mittbacken och det känns inte optimalt.

HÄMTA EN ODDSBONUS HOS 10BET – KLICKA HÄR!

Vi brukar få se händelserika matcher från Ipurua och jag tror att även detta möte blir något i publikens smak. Mitt speltips blir:

  • Match: Eibar – Barcelona
  • Speltips: Båda lagen gör mål + över 2,5 mål
  • Odds: 1.90 @ 10Bet
  • Insats: 3/5 units
  • Spelstopp: 13:00

/e@sy

oddsbonusar

Kommentera