Speltips: Rayo Vallecano – Tenerife 11/10

speltips-rayo-vallecano-tenerife

Fredagsmatch i den spanska andraligan där vi beger oss mot härliga Vallecas för att bevittna mötet Rayo Vallecano – Tenerife. Hemmalaget har en av ligans vassaste anfall och med den tror jag att de gör minst två här.

Rayo Vallecano är det lag, tillsammans med Cadiz och Zaragoza, som förlorat minst antal matcher den här säsongen. Trots detta ligger laget på en mittenposition i tabellen med 13 inspelade poäng. För stor andel oavgjorda matcher med andra ord och laget har faktiskt hela fem raka kryss i ryggen till fredagens match. Detta vill de givetvis ändra på och inför de egna fansen på Vallecas kan vi alltid räkna med att det blir full gas framåt. Nio mål har det blivit på fem hemmamatcher och det tycker jag är i underkant sett till de chanser som skapats. Offensiven är verkligen sylvass. Kikar vi till truppläget saknas Andres Martin, Dimitrievski och Advincula då alla är på landslagsuppdrag. Ynglingen Martin har förvisso gjort två mål den här säsongen men där har Rayo tillräckligt med krut att fylla upp med.

Tenerife låg farligt nära nedflyttningsstrecket förra säsongen och har väl inte direkt övertygad så här långt in på denna säsong heller. Med elva inspelade poäng placerar de sig på en 16:e plats och formen är inte den bästa med två raka torsk i raden. Ganska oroväckande då Tenerife haft en väldigt gynnsamt spelschema så här långt med många matcher mot lag från den undre halvan av tabellen. Släpper de till massa lägen mot lag som Extremadura (1-2), Oviedo (0-1) och Fuenlabrada (0-1) så kan det gå riktigt illa mot kvällens motståndare. Vi har dessutom ett gäng kännbara avbräck hos gästerna då Dani Gomez och Robert Mazan är hos respektive landslag, samt Borja Lasso är avstängd. Kikar vi till truppen så är den inte särskilt bred, och det är oroande.

BLI MEDLEM HOS 888SPORT OCH HÄMTA ODDSBONUS – KLICKA HÄR!

Rayo lär garanterat kasta loss här då de är väldigt sugna på en seger. Chanser kommer skapas och sedan hoppas jag att siktet är korrekt inställt. Det blir två speltips för mig i matchen:

  • Speltips 1: Rayo Vallecano över 1,5 mål
  • Odds: 1.89 @ 888sport
  • Insats: 4/5 units
  • Speltips 2: Bebe att göra mål
  • Odds: 3.50 @ 888sport
  • Insats: 1/5 units

Bebe har sett riktigt vass ut denna säsong och gjort två mål så här långt, båda på hemmaplan. Får han bollen utanför straffområdet tvekar han inte en sekund och hans skott är en av ligans bästa.

/e@sy

Kommentera