Speltips: Girona – Elche 12/10

speltips-girona-elche

Lördagens spanska fotboll drar igång kring lunchtid då Girona tar emot Elche hemma på Montilivi. Girona har verkligen fått snurr på målskyttet den senaste tiden och jag tror på två nya strutar nu mot ett vingklippt Elche.

Girona har fått en helt ok start på den här säsongen då laget placerar sig på en 6:e plats i tabellen med 16 poäng på kontot. Formen är det inte heller något större fel på då laget har två fina segrar i ryggen inför lördagens lunchmatch, mot Deportivo La Coruna (3-1) och Racing Santander (3-0). De har fått ordentlig snurr på målskyttet och det är inte särskilt märkligt sett till vilka spelare de har i truppen. Cristhian Stuani är löjligt bra på den här nivån och han har stått för sex mål på de fyra senaste hemmamatcherna. Normalt sett sticker han iväg med landslaget under dessa uppehåll men den här gången finns han tillgänglig för spel, då han ska upp i den spanska rätten nästa vecka. Jozabed och Mojica missar matchen men där tycker jag att Girona har fullgoda ersättare.

Elche var tillbaka i Segundan förra säsongen och stod där för en bra säsong där de slutade på en mittenposition. Nu satsar de högre och starten på denna säsong har varit helt ok med 13 poäng på kontot från en 12:e plats. Merparten av poängen har plockats på bortagräs men Elche har inte alls sett särskilt vassa ut där. Motståndet har varit väldigt svagt på resande fot och många gånger har Elche varit rejält tillbakatryckta. Till lördagens match har de dessutom två blytunga avbräck då varken Ramon Folch (skadad) eller Gonzalo Villar (landslagsuppdrag) kommer till spel. Två herrar som är givna på innermittfältet och väldigt svåra att ersätta.

HÄMTA EN ODDSBONUS HOS 10BET IDAG – KLICKA HÄR!

Girona har imponerat mot slutet och med Stuani i spetsen så tror jag att de trycker ner Elche i skorna här. Utan Folch och Villar så tror jag inte alls att gästerna orkar stå emot. Mina två speltips blir:

  • Speltips 1: Girona över 1,5 mål
  • Odds: 1.80 @ 10Bet
  • Insats: 5/5 units
  • Speltips 2: Stuani målskytt
  • Odds: 1.90 @ 888sport
  • Insats: 2/5 units

/e@sy

oddsbonusar

Kommentera