Speltips: Malaga – Cadiz 12/10

speltips-malaga-cadiz

Landslagsuppehåll gör att vi vänder blickarna mot Segundan i helgen. Där vankas det derby under lördagen då Malaga tar emot Cadiz hemma på La Rosaleda. Malaga är en klubb i kris och laget blir extra hårt drabbade under dessa uppehåll. Det luktar bortaseger!

Malaga har haft en katastrofal start på den här säsongen då laget placerar sig på nedflyttningsplats just nu med endast åtta poäng på kontot. Det ska inte vara några problem med att säkra ett nytt kontrakt i slutändan, men det är knappast något som fansen lär nöja sig med. Spelet har verkligen inte sett bra ut och extra illa var det i förra omgången borta mot Huesca (0-2) där det kunde blivit det dubbla antalet mål i baken. Malaga är också en klubb som drabbas hårt under dessa uppehåll med ett gäng landslagsspelare i truppen. Varken Lorenzo, Munir, Juanpi, Mikel, Keidi eller Ramon är tillgängliga i helgen. Lägg därtill att Adrian är avstängd och Juankar, Boulahroud samt Cifuentes är tveksamma till spel på grund av skador. Det är ett gäng ordentliga avbräck bland dessa namn.

Cadiz nådde inte hela vägen fram under fjolårssäsongen där de landade precis utanför playoff till slut. De siktar på nytt mot La Liga och de har onekligen fått en kalasstart med raden 8-1-1 och överlägsen serieledning. En liten plump i protokollet men i förlustmatchen mot Alcorcon (0-3) ska vi komma ihåg att laget spelade med en man mindre i nästan hela andra halvlek. Annars är det stabila insatser rakt igenom. De har inte heller några landslagsspelare i truppen eller avstängda spelare. Enda orosmolnet är att högerback Carcelen kanske missar helgens derby, men det ser jag ändå inte som något gigantiskt avbräck. Vi har ett bortalag som är väldigt förberedda för derby med andra ord.

BLI MEDLEM HOS 10BET OCH TA RYGG – JUST NU 100% UPP TILL 500KR!

Malaga har inte sett bra ut så här långt och jag tror att det är en extra börda att derbyt spelas just på La Rosaleda. Cadiz är det klart bättre laget och kommer de upp i nivå här ska det vara tre pinnar. Mitt speltips blir:

  • Match: Malaga – Cadiz
  • Speltips: Cadiz
  • Odds: 2.00 @ 10Bet
  • Insats: 3/5 units
  • Spelstopp: 18:00

/e@sy

oddsbonusar

Kommentera