Speltips: Real Betis – Eibar 4/10

speltips-real-betis-eibar

Full pott på gårdagens spel där överspelet hittade hem utan större problem i Girona – Deportivo. Dessutom var det Stuani som fick avsluta det hela med sitt 3-1 mål. Idag är La Liga tillbaka och vi beger oss mot Benito Villamarin där Real Betis tar emot Eibar. En match som jag tror det kommer svänga om!

Real Betis har inte alls fått den start på säsongen som de önskat. Fortfarande väldigt tidigt på säsongen men en 15:e plats med åtta poäng på kontot är inte alls godkänt. Fin form inför förra helgens ligamatch men väl där åkte de på en förnedrande förlust på bortaplan mot Villarreal (1-5). Med den förlusten i ryggen så kommer vi få se ett hemmalag som trycker gasen i botten här. Något annat än seger innan uppehållet är inte att fundera på för tränare Rubi, speciellt inte på hemmaplan mot den här typen av motstånd. Fekir tillbaka i matchtruppen är givetvis bra för överspelet och även att mittback Sidnei fortfarande går skadad är positivt för vårt spel.

Eibar har precis som Betis haft en något knackig start på säsongen med åtta inspelade poäng. Formen är dock på topp hos baskerna som kommer till spel med två raka segrar i ryggen, där Sevilla (3-2) och Celta Vigo (2-0) besegrats. Det har dock varit på hemmaplan dessa segrar tagits där jag tycker att Eibar är ett betydligt bättre lag. Inte lika roliga siffror på bortaplan där laget plockat två poäng på fyra matcher så här långt. Målsnålt i senaste bortamatchen mot Levante (0-0) men det är inget resultat som speglar matchbilden och Eibar är inget lag som lägger sig på försvar på bortagräs. Kikar vi till truppläget är anfallaren Sergi Enrich tillbaka efter skada samtidigt som vi stryker duktige vänsterbacken Cote. Två saker som givetvis är bra för överspelet.

Real Betis vill hoppa upp på vinnarspåret efter förnedringen senast och det tror jag innebär att de kastar loss ordentligt här. Eibar kommer dansa med i den taktiken och då tror jag på en underhållande matcher med många mål. Mina två speltips blir:

  • Speltips 1: Över 2,5 mål
  • Odds: 1.84 @ 888sport
  • Insats: 3/5 units
  • Speltips 2: Loren Moron målskytt
  • Odds: 3.05 @ 888sport
  • Insats: 1/5 units

Loren är en väldigt underskattat anfallare som smyger lite i det tysta. Fem mål på sex matcher den här säsongen och fyra av målen har han gjort inför de egna fansen på Benito Villamarin.

/e@sy

BLI MEDLEM HOS 888SPORT OCH HÄMTA EN ODDSBONUS – KLICKA HÄR!

Kommentera