Speltips: Girona – Deportivo La Coruna 3/10

speltips-girona-elche

Nära full pott från gårdagens match i Segundan där Jonathan Viera gjorde jobbet till fina 3,65 i odds. Dessvärre bom på överspelet då skärpan inte var den bästa från Ponferradina, som bland annat blåste en straff. Nya tag idag och precis som igår går vi på ett överspel och ett enskilt målskyttespel.

Girona åkte ur La Liga förra säsongen och har väl inte fått någon pangstart i andraligan med 10 inspelade poäng på en 14:e plats. På hemmaplan har de dock varit urstarka så här långt med tre vinster och ett kryss, tillsammans med en fin målskillnad på 6-2. Fem av dessa mål har Stuani satt dit och han håller givetvis hög klass på den här nivån. Men även bakom honom så tycker jag att Girona ser väldigt starka ut i det offensiva med spelare som Saiz, Borja, Gallar och Jozabed. När de börjar hitta varandra på allvar där uppe så tror jag att Girona kommer avancera i tabellen.

Deportivo La Coruna lyckades inte nå hela vägen förra säsongen och de har även fått en svag start på den här säsongen med en jumboplats och sju poäng på kontot. Tio mål framåt är ingen dålig siffra men de har nästan snittat två insläppta mål per match och då blir det svårt att plocka trepoängare. Att de skapar heta lägen på ett Girona som vill framåt idag kan jag garantera, men frågan är om de klarar av att stå emot bakåt. De har ett helt nytt mittbackspar till denna säsong och jag tror att det kommer ta tid innan de spelat ihop sig ordentligt. Idag ställs de dessutom mot en av ligans absolut starkaste anfallare.

Två förväntade topplag som inte alls fått någon bra start på säsongen. Jag tror båda gängen går för seger här och då borde vi få en trevlig match med många chanser. Mina två speltips blir:

  • Speltips 1: Över 2,5 mål
  • Odds: 2,38 @ 888sport
  • Insats: 3/5 units
  • Speltips 2: Stuani målskytt
  • Odds: 2,55 @ 888sport
  • Insats: 2/5 units

/e@sy

Kommentera