Speltips: Sevilla – Real Sociedad 29/9

speltips-sevilla-real-sociedad

Kvällens avslutning i La Liga är en riktig höjdare då Sevilla och Real Sociedad drabbar samman på Ramon Sanchez Pizjuan. En match som jag tror det kommer gunga ordentligt om och jag har tre speltips som borde passa in.

Sevilla hade en fin start på säsongen men har nu hamnat i lite brygga efter två raka förluster, mot Real Madrid (0-1) och Eibar (2-3). De hade allt under kontroll mot Eibar i senaste omgången men sedan föll Sevilla ihop som ett korthus i andra halvlek och förlorade till slut. Med två raka förluster på kontot så tror jag att vi får se ett väldigt offensivt hemmalag idag, och det är en fin offensiv som kan skada La Real. Samtidigt kan det vara väldigt farligt att ge gästerna allt för mycket yta att operera på, för där finns det kvalité. Mittback Carrico ser ut att missa dagens match och det är givetvis positivt för överspelet.

Real Sociedad har fått en smakstart på säsongen med fyra vinster, ett kryss och en förlust på kontot. Tre raka vinster i raden och det har varit fina insatser där Atletico Madrid (2-0), Espanyol (3-1) och Alaves (3-0) slagits tillbaka. Åtta mål framåt på dessa matcher och det är i den delen av planen som styrkan finns hos laget. Willian Jose har stått för tre mål på två matcher nu och även Oyarzabal är i målform med två strutar senast. Lägg sedan till Portu, Isak och Januzaj så förstår vi att de har en fin samling offensiva spelare. När de sedan har en dominerande Ödegaard bakom sig på mittfältet så skapas det chanser match efter match. Defensiven är jag dock inte lika förtjust i och jag tror inte de orkar stå emot och hålla nollan här.

Sevilla vill upp på segerspåret efter två raka förluster och Real Sociedad är inget lag som backar hemåt. Det borde ge oss en mycket trevlig match att kika på. Mina tre speltips blir:

  • Speltips 1: Över 2,5 mål
  • Odds: 1.92 @ Bet365
  • Insats: 3/5 units
  • Speltips 2: Över 10,5 hörnor
  • Odds: 2.00 @ Bet365
  • Insats: 3/5 units
  • Speltips 3: Över 4,5 kort
  • Odds: 1.85 @ Bet365
  • Insats: 3/5 units

Testar även en trippel med dessa spel till 7.10 hos Bet365 – 1/5 units

/e@sy

Kommentera