Speltips: Levante – Eibar 21/9

speltips-levante-eibar

Estadi Ciutat de Valencia bjuder in till match under lördagen där Levante och Eibar gör upp om tre poäng. Hur poängen fördelas vågar jag inte sia om men här tror jag att vi får se mycket av allt mellan två lag som vill framåt.

Levante har fått en godkänd start på säsongen med två vinster och två förluster på kontot. Segrar på hemmaplan mot Villarreal (2-1) och Valladolid (2-0) samtidigt som de torskat på bortaplan mot Alaves (0-1) och nu senast Real Madrid (2-3). Starka på hemmaplan ser det ut som men jag tycker att siffrorna ljuger lite där. Visst har Levante skrapat fram en hel del farliga målchanser, men samtidigt släpper de till otroligt mycket. De blir lite väl offensiva inför de egna fansen och har helt enkelt haft studsarna med sig så här långt. Backen Rober finns fortfarande på skadelistan men i övrigt inga större bekymmer.

Eibar har inte alls fått det att stämma så här långt med endast en pinne på kontot efter fyra spelade matcher. Den poängen kom borta mot Osasuna (0-0) och sedan är det förluster mot Mallorca (1-2), Atletico Madrid (2-3) samt Espanyol (1-2). Sett till spelet så tycker jag att baskerna förtjänat mer poäng men till skillnad från Levante så har bollarna inte studsat rätt helt enkelt. Eibar är ett lag som inte är rädda för att kliva på framåt och med tanke på tabelläget så tror jag inte att de kommer med någon defensiv matchplan här heller. Mendilibar är en orädd tränare och han vill nog gärna plocka säsongens första seger idag. Vi stryker Sergi Enrich som går skadad men i övrigt är det en stark matchtrupp hos gästerna.

Det här är två lag som verkligen vill framåt och det borde ge oss en underhållande match som svänger åt båda håll. Just den matchbilden är något som jag tycker gynnar mina tre speltips:

  • Speltips 1: Över 2,5 mål
  • Odds: 1.75 @ Bet365
  • Insats: 3/5 units
  • Speltips 2: Över 10 hörnor (asian)
  • Odds: 1.90 @ Bet365
  • Insats: 3/5 units
  • Speltips 3: Över 4,5 kort
  • Odds: 1.85 @ Bet365
  • Insats: 3/5 units

Kommer även spela dessa spel i en trippel till 6.15 hos Bet365 – 1/5 units

/e@sy

Kommentera