Speltips: Leganes – Villarreal 14/9

speltips-leganes-villarreal

Ingen större lycka under gårdagen där det saknades ett mål i Rayo – Racing för att överspelet skulle trilla in. Nya tag under lördagen och jag har siktat in mig på mötet Leganes – Villarreal. Två lag som måste upp på vinnarspåret och därför tror jag på en underhållande match med många chanser åt båda håll. En passande matchbild för mina tre spel.

Leganes är det enda laget utan poäng i La Liga efter tre spelade omgångar. Det har blivit förluster mot Osasuna (0-1), Atletico Madrid (0-1) samt nu senast mot Betis (1-2). Inga dåliga insatser i någon av matcherna tycker jag men det gäller att sätta dit bollarna och detta har de misslyckats med helt enkelt. Det positiva är ändå att laget skapat en hel del chanser i samtliga matcher och då kommer det lossna förr eller senare. De ställs inte heller mot något demonförsvar i det här mötet så jag tror att herrar En Nesyri och Braithwaite får sina lägen. Kikar vi till status hos hemmalaget så saknas målvakt Cuellar och det är givetvis bra för överspelet. Juan Soriano är en klart sämre målvakt.

Villarreal har precis som Leganes fått en usel start på den här säsongen med endast två pinnar på kontot efter tre spelade matcher. Kryss mot Granada (4-4), förlust mot Levante (1-2) och senast delad pott på hemmaplan mot Real Madrid (2-2). Spelet har sett väldigt bra ut många gånger, men det är främst i den offensiva delen. Sju mål framåt på tre matcher borde givetvis ge mer än två poäng och det har helt klart funnits chanser för ännu mer mål. Med spelare som Ekambi, Chukweze och Moreno så kommer det gå undan i omställningarna och där tror jag att hemmalaget får stora bekymmer här. Men samtidigt har den gula ubåten enorma problem med att försvara sig. Det ser väldigt virrigt ut många gånger och som jag redan nämnt så är inte Leganes helt ofarliga framåt. Villarreal ser ut att mönstra samma elva som mot marängerna senast.

Två lag som är på jakt efter sin första seger för säsongen och det borde ge oss en öppen matchbild. Mina tre speltips blir:

  • Match: Leganes – Villarreal
  • Speltips 1: Över 2,5 mål
  • Odds: 2.30 @ Bet365
  • Insats: 3/5 units
  • Speltips 2: Över 5 kort (asian)
  • Odds: 1.90 @ Bet365
  • Insats: 3/5 units
  • Speltips 3: Över 9,5 hörnor
  • Odds: 1.83 @ Bet365
  • Insats: 3/5 units

David Jimenez kastade ut 8 gula kort i sin öppningsmatch och kan tappa sina matcher totalt. Han brukar tillåta ganska tufft spel och det brukar leda till att korten haglar i andra halvlek. Det är tidigt på säsongen men detta är två lag som verkligen behöver tre pinnar och då brukar det kunna gå hett till.

Testar även 1/5 units på en trippel med dessa spel till fina 8 ggr degen hos Bet365. Låt det hagla mycket av allt!

/e@sy

Kommentera