Speltips: Racing Santander – Cadiz 6/9

speltips-racing-santander-cadiz

Fredagsmatch från den spanska andraligan där Racing Santander tar emot Cadiz hemma på El Sardinero. Två offensivt starka lag och tillsammans med en del defensiva avbräck så lockas jag av det höga oddset på ett överspel.

Racing Santander är ett klassiskt lag i den spanska fotbollen som har många säsonger i högstaligan innanför västen. Efter några mindre lyckade säsonger lyckades de kvala sig upp till Segundan förra säsongen och nu gäller det i första hand att hålla sig kvar. Kikar vi till spelartruppen så tycker jag att vi hittar ett par väldigt intressanta namn, speciellt offensiva sådana. Alvaro Cejudo, Karim Yoda, David Rodriguez och David Barral har samtliga rutin från La Liga och håller gott och väl på den här nivån. Defensivt tycker jag dock inte att det ser lika stabilt ut och den har ställt till det hittills. Två insläppta mål med en man mer på planen mot Las Palmas (2-2) och mot Almeria (1-1) släppte man in kvitteringen på övertid. Nu suktar laget efter säsongens första trepoängare och då tror jag vi får se ett väldigt offensivt hemmagäng.

Kikar vi till läget i truppen så kommer inte Jon Ander, Ivan Crespo, Kitoko, Toribio, Aitor Bunuel eller Carmona till spel i dagens matcher. Nästan bara defensiva avbräck och ett extra tufft sådant i Bunuel som är given på sin högerback.

Cadiz orkade inte hela vägen fram till playoff förra säsongen då laget landade precis utanför på en sjundeplats. Nya tag nu och de har fått en drömstart på säsongen med tre vinster på lika många matcher. Precis som Racing ett mycket kapabelt lag i den offensiva delen och det har man visat med sju mål framåt på de tre inledande matcherna. Nu har de även spetsat till det offensiva med Ivan Alejo samt Choco Lozano, och det är två herrar som kommer bidra en hel del i det offensiva. Tre raka vinster som sagt men det är inte tack vare något monsterspel i det defensiva. Laget har släppt in mål i samtliga matcher och mot både Ponferradina (3-1) och Mirandes (2-1) så gjorde man detta med en man mer på planen. Nu möter de ett betydligt starkare gäng i det offensiva.

Hos gästerna så stryker vi Brian, Fali, Akapo, Lekic och Nano. Ett par offensiva tapp på den listan men det är spelare som troligtvis inte hade startat här ändå. Värre då med backarna Fali och Akapo som är tilltänkta startspelare.

Racing kommer gå hårt för sin första seger här och därför tror jag på en öppen matchbild med chanser åt båda håll. Lägger vi sedan till ett gäng defensiva avbräck så kan vi få se en del mål till trevligt odds. Mitt speltips blir:

  • Match: Racing – Cadiz
  • Speltips: Över 2,5 mål
  • Odds: 2.60 @ ComeOn
  • Insats: 2,5/5 units
  • Spelstopp: 21:00

/e@sy

SÄTT IN 500KR OCH SPELA MED 1500KR – KLICKA HÄR!

Kommentera