Speltips: Villarreal – Real Madrid 1/9

speltips-villarreal-real-madrid

Mycket fint möte på Estadio de la Ceramica under söndagskvällen där Villarreal gästas av Real Madrid. Det brukar vara händelserika matcher lagen emellan och jag tror på något liknande även idag. Jag har hittat tre speltips!

Villarreal har inte fått någon rolig start på säsongen med endast en pinne på kontot efter två matcher. Absolut inte godkänt sett till motståndet man ställts mot, nämligen Granada (4-4) och Levante (1-2). Offensivt har det varit två riktigt bra insatser måste ändå sägas, fem mål framåt är riktigt bra. Det borde dessutom varit minst ett par mål till i regionsderbyt senast, för chanser skapades på löpande band. Däremot ser det bedrövligt ut defensivt och på hemmaplan mot Real Madrid kan det bli kostsamt.

Real Madrid är obesegrade så här långt efter en vinst och ett oavgjort resultat på kontot. Mycket fin insats i premiären där de körde över Celta Vigo (3-1) men insatsen mot Valladolid (1-1) senast lämnar en del att önska. Visst hade Real Madrid mycket boll och avslut, men de hade problem att ta sig till särskilt många heta lägen. Idag ställs de dock inte mot ett lag som kommer backa allt för långt, så det kommer finnas ytor att operera på. Samtidigt kommer gästernas backlinje bli betydligt mer testade än vad de blivit hittills denna säsong.

Villarreal är inget lag som backar hem och därför tror jag vi får en matchbild som gynnar mina spel i matchen. Jag gillar även att Gil Manzano håller i visselpipan då han sällan sparar på korten. Mina tre speltips blir:

  • Speltips 1: Över 3,25 mål
  • Odds: 1.83 @ Bet365
  • Insats: 3/5 units
  • Speltips 2: Över 5,5 kort
  • Odds: 1.85 @ Bet365
  • Insats: 3/5 units
  • Speltips 3: Över 9,5 hörnor
  • Odds: 1.72 @ Bet365
  • Insats: 3/5 units

Testar även 1/5 units på dessa spel i en trippel hos Bet365, till ett odds på 5,84.

/e@sy

Kommentera