Speltips: Valencia – Mallorca 1/9

speltips-valencia-mallorca

Match på Mestalla under söndagen där Valencia tar emot nykomlingen Mallorca. Kompakt bortaförsvar att vänta och därför tror jag vi kan få se en hel del hemmahörnor i matchen.

Valencia har inte haft någon lyckosam start på säsongen med endast en inspelad poäng på de två inledande matcherna. Lite oflyt i mötet mot Real Sociedad (1-1) men insatsen mot Celta Vigo (0-1) senast var inte bra. Räkna därför med ett Valencia som kommer gå hårt för vinsten och kasta loss från start. Nu har de inte skapat särskilt många hörnor i de två matcher som spelats men varken Real Sociedad eller Celta Vigo var några lag som backade hem. Det kommer Mallorca göra och då får nog hemmalaget försöka komma runt på kanterna.

Mallorca har haft en hyfsad start på säsongen med en vinst efter två spelade matcher. Den togs i premiären mot Eibar (2-1) och efter detta inkasserade de en förlust mot Real Sociedad (0-1). I båda matcherna som Mallorca spelat så har taktiken varit väldigt defensiv och att det skulle vara något annat på Mestalla är inte att fundera på. Här kommer de backa hem från start och tvinga ut Valencia mot kanterna. Dessutom är “mallis” ett lag som är bra i luftrummet, så de är nog inte allt för rädda att ge bort hörnor om det krävs.

  • Match: Valencia – Mallorca
  • Speltips: Valencia över 6,5 hörnor
  • Odds: 2.10 @ Bet365
  • Insats: 3/5 units
  • Spelstopp: 17:00

/e@sy

Kommentera