Speltips: Getafe – Alaves 31/8

speltips-getafe-alaves

Coliseum Alfonso Perez bjuder in till match under lördagen där Getafe och Alaves gör upp om poängen. Två fysiskt spelande lag och därför tror jag vi kan få se en del varningar ikväll.

Getafe spelade riktigt fult förra säsongen och redan två matcher in på den nya säsongen har de hunnit samla på sig en del kort. Nu blev det ganska lugnt i senaste matchen mot Athletic Bilbao (1-1) men Alaves spelar en mer fysisk fotboll, så jag tror att det kan trigga igång Getafe. Det kan säkerligen bli en liknande match som den mot Atletico Madrid (0-1), där korten flög ordentligt i luften.

Alaves har haft en lyckad start på säsongen och det är mycket tack vare ett starkt defensivt spel. Ett mittfält med Wakaso, Manu Garcia och Pina erbjuder inte allt för mycket finess framåt men de släpper inte igenom särskilt mycket bakåt och de smäller ordentligt. Manu Garcia plockade ett kort mot Levante (1-0) och mot Espanyol (0-0) var det dags för Pina och Wakaso att plocka ett varsitt. Precis som Getafe spelar de på gränsen och då kan det brinna till ordentligt idag.

Domare i dagens match är Melero Lopez och han snittade nästan exakt 5,5 kort förra säsongen över 20 matcher. Hittills denna säsong har han dömt en match och där kastade han ut 5 gula kort i ett ganska snällt möte mellan Mallorca – Eibar. Dagens match lär inte bli någon snäll historia och då tror jag vi får se en del kort från hans ficka. Mitt speltips blir:

  • Match: Getafe – Alaves
  • Speltips: Över 5,5 kort
  • Odds: 2.00 @ Bet365
  • Insats: 3/5 units
  • Spelstopp: 19:00

/e@sy

Kommentera