Speltips: Valencia – Real Sociedad 17/8

speltips-valencia-real-sociedad

Ingen större lycka i gårdagens tips där matchen mellan Athletic – Barcelona inte alls kom upp i den hetta som jag förväntat mig. Men vi tar nya tag under lördagen där jag tycker mig hittat ett vettigt spel i mötet Valencia – Real Sociedad.

Valencia har blandat en del på försäsongen där de har tre vinster, två förluster och ett oavgjort resultat. Offensivt har det sett bra ut i dessa matcher och när nu Rodrigo ser ut att stanna i klubben så har de ett grymt anfall. Han lär start dagens match och sedan får vi se om han får Gameiro eller Maxi Gomez bredvid sig. Defensivt har det dock inte sett lika bra ut på försäsongen med insläppt mål i fem av sex spelade matcher. De lär inte prioritera försvarsspelet i en hemmapremiär och det kan vara livsfarligt mot den här typen av motstånd, då Real Sociedad älskar att kontra. Varken Parejo eller Gaya spelar den här matchen då båda två är avstängda.

Real Sociedad har spelat åtta matcher på försäsongen där de vunnit tre, torskat tre och spelat två oavgjorda. I sju av dessa åtta matcher har “La Real” satt minst en boll i nätet och det ser väldigt intressant ut offensivt med spelare som Oyarzabal, Januzaj, Willian Jose och inte minst Alexander Isak. Valencia kommer gå på offensiven idag och det tror jag att dessa herrar kan utnyttja. Däremot ser det inte särskilt roligt ut defensivt hos gästerna där de har stora bekymmer inför dagens match. Både Aritz Elustondo och Diego Llorente är nämligen avstängda och det är ett givet mittbackspar en normal dag. När de dessutom har nyförvärvet Sagnan på skadelistan så får de slänga ut det som finns kvar helt enkelt.

Två offensivt skickliga lag som inte visat upp något större försvarsspel under försäsongen. Jag tycker det luktar mål här och det gör det till ett trevligt odds. Mitt speltips blir:

  • Match: Valencia – Real Sociedad
  • Speltips: Över 2,5 mål
  • Odds: 2.04 @ ComeOn
  • Insats: 3/5 units
  • Spelstopp: 19:00

/e@sy

SÄTT IN 500KR, SPELA MED 1500KR – KLICKA HÄR!

Kommentera