Inför La Liga 2019/2020 – Valencia

speltips-valencia

Ikväll sparkar vi igång La Liga men innan det ska vi hinna gå igenom fyra lag till. Vi startar med Valencia som hade en mycket lyckad fjolårssäsong med en fjärdeplats i ligan och vinst i Copa del Rey. Frågan är om de kan leva upp till det kommande säsong?

Nyförvärv

Jason (Levante)

Manu Vallejo (Cadiz)

Salva Ruiz (Mallorca)

Cillessen (Barcelon)

Cheryshev (Villarreal)

Maxi Gomez (Celta)

Mangala (Man City)

Jaume Costa (Villarreal)

Tappat

Roncaglia (Celta)

Neto (Barcelona)

Vezo (Levante)

Lato (PSV)

Alex Blanco (Zaragoza)

Abdennour (Kayserispor)

Murillo (Sampdoria)

Santi Mina (Celta)

Jorge Senz (Celta)

Nacho Gil (Ponferradina)

Fran Villalba (Birmingham)

Racic (Famalicao)

Kommentar: Spelartruppen hos Valencia ser ungefär lika stark ut som under fjolåret tycker jag. De har gjort sig av med anfallaren Santi Mina men har istället valt att plocka in Maxi Gomez. Inte alls lika löpstark som Santi Mina men en betydligt vassare spelare i boxen. Sedan är frågan hur det blir med anfallsstjärnan Rodrigo Moreno inför kommande säsong. Han ryktades vara helt klar för Atletico Madrid men nu verkar det inte som om klubbarna är helt överens längre. I övrigt tycker jag att Valencias trupp ser lite klen ut just nu, med tanke på att det blir en hel del matcher den här säsongen.

/e@sy

SPELA PÅ LA LIGA HOS 888SPORT – GÅ MED IDAG!

Kommentera