Inför La Liga 2019/2020 – Barcelona

speltips-barcelona

Barcelona hade goda chanser att plocka hem en trippel förra säsongen men fick till slut nöja sig med en ligatitel. Laget ser minst lika starkt ut inför kommande säsong och ska vara självklara favoriter till att plocka hem ännu en titel i La Liga.

Nyförvärv

De Jong (Ajax)

Neto (Valencia)

Griezmann (Atletico Madrid)

Junior (Betis)

Tappat

Murillo (Valencia)

Vermaelen

Boateng (Sassuolo)

Cucurella (Getafe)

Douglas

Marc Cardona (Osasuna)

Cillessen (Valencia)

Andre Gomes (Everton)

Denis Suarez (Celta)

Jokin Ezkieta (Athletic)

Malcom (Zenit)

Kommentar: Det ser riktigt bra ut hos Barcelona som värvat tre starka spelare för att förstärka varje lagdel. De Jong har redan visat vad han kan på försäsongen och det lär knappast bli sämre när han är varm i kläderna. Griezmann gjorde 15 mål i Atletico förra säsongen och lär minst lika många nu. Sedan tycker jag det är en väldigt smart värvning av Junior Firpo, som är otroligt underskattad. Han älskar att fylla på från sin vänsterback och det passar utmärkt i just Barcelona. Neto lär knappast peta Ter Stegen på målvaktsposten men det är en otroligt bra backup ifall något skulle hända. Enda orosmolnet hos Barcelona är att Messi inte spelat en enda match på försäsongen och just nu går skadad. Han kan avgöra matcher på egen hand och behövs i de tuffare matcherna. Barcelona är ändå laget att slå denna säsong!

/e@sy

500% BONUS UPP TILL 500KR HOS 888SPORT – KLICKA HÄR!

Kommentera