Inför La Liga 2019/2020 – Atletico Madrid

speltips-atletico-madrid

Atletico Madrid landade på en fin andraplats i La Liga förra säsongen men i övriga turneringar lyckades de inte alls särskilt bra. Nu rustar de inför en ny säsong och på förhand ser det väldigt spännande ut. Det här är ett lag som kan utmana om titeln på allvar!

Nyförvärv

Felipe (Porto)

Marcos Llorente (Real Madrid)

Lodi (Paranaense) 

Joao Félix (Benfica)

Hector Herrera (Porto) 

Saponjic (Benfica)

Trippier (Tottenham)

Hermoso (Espanyol)

Tappat

Lucas (Bayern)

Godin (Inter)

Griezmann (Barcelona)

Mensah (Kayserispor)

Gelson (Monaco)

Axel Werner

Nicolas Ibanez (Atletico San Luis)

Rodri (Manchester City)

Juanfran (Sao Paulo)

Roberto Olabe (Eibar)

Moreira (Belenenses)

Filipe Luis (Flamengo)

Kommentar: Rejäl rensning hos Atletico Madrid som gjort sig av med trotjänare som Griezmann, Filipe Luis, Juanfran och Diego Godin. Istället satsar de på unga hungriga spelare som Marcos Llorente, Mario Hermoso och inte minst Joao Felix. Den unge portugisen har imponerat stort under försäsongen och han kommer ösa in mål i La Liga om han får hålla sig skadefri. Många nya spelare kan ställa till det för vissa klubbar men Atletico har ändå en ryggrad kvar i klubben med spelare som Oblak, Koke, Saul och Costa, så det borde inte vara någon större fara. Jag sätter dock ett litet frågetecken för det defensiva med i stort sett en helt ny backlinje. Simeone lär få styr på det hela men det kanske inte klaffar direkt från start. Atletico kommer finnas med i toppen och utmana om ligatiteln!

/e@sy

SÄTT IN 100KR OCH SPELA MED 600KR – BLI MEDLEM HOS 888SPORT!

Kommentera