Inför La Liga 2019/2020 – Real Betis

speltips-betis

Real Betis landade på en mittenposition i tabellen förra säsongen där de hade tre pinnar upp till en europaplats. Mycket har hänt i spelartruppen sedan dess och även på tränarposten har de gjort ett skifte. Kan det lyfta de grönvita?

Nyförvärv

Rubi (Tränare)

Juanmi (Real Sociedad)

Pedraza (Villarreal)

Dani Martin (Sporting)

Nabil Fekir (Lyon)

Borja Iglesias (Espanyol)

Tappat

Quique Setien (Tränare)

Jese (PSG)

Emerson (Atlético Mineiro)

Sergio Leon (Levante)

Alex Alegria (Mallorca)

Aitor Ruibal (Leganes)

Tosca (Gazisehir)

Pau Lopez (Roma)

Brasanac (Osasuna)

Inui (Eibar)

Boudebouz (Saint-Étienne)

Junior (Barcelona)

Camarasa (Crystal Palace)

Lo Celso (Tottenham)

Kommentar: En del fina spelare in hos Real Betis då de värvat till sig bland annat Nabil Fekir och Borja Iglesias. Fekir har visat vad han går för i Frankrike under många år och det ska bli spännande att se vad han kan uträtta i La Liga. Någon som redan levererat i spanska högstaligan är Borja Iglesias, som stod för hela 17 mål under fjolårssäsongen i Espanyol. Betis hade en del problem med målskyttet förra säsongen och det hoppas man nu att dessa två herrar ska styra upp. Stort minus dock att Lo Celso lämnat och gått till Tottenham. En av ligans bästa mittfältare förra säsongen och ingen man ersätter hur som helst.

/e@sy

betsson oddsbonus

Kommentera