Inför La Liga 2019/2020 – Villarreal

speltips-villarreal

Villarreal floppade ordentligt förra säsongen då den gula ubåten landade först på en 14:e plats i tabellen. Revanschsugna med andra ord och ska vi gå på försäsongen så har det sett väldigt bra ut. Kan de nå en europaplats månne?

Nyförvärv

Albiol (Napoli)

Ruben Pena (Eibar)

Alberto Moreno (Liverpool)

Moi Gomez (Sporting Gijon)

Zambo Anguissa (Fulham)

Tappat

Jaume Costa (Valencia)

Sansone, Roberto Soriano (Bologna)

Bonera

Fornals (West Ham)

Javi Fuego (Sporting Gijon)

Ruben Semedo (Olympiakos)

Iturra

Simon Moreno (Almería)

Enes Unal (Valladolid)

Miguel Llambrich (Huesca)

Pedraza (Betis)

Raba (Huesca)

Victor Ruiz (Besiktas)

Kommentar: Lång lista på spelare som lämnat Villarreal men i ärlighetens namn så är det inte några tyngre nyckelspelare. Jaume Costa var väldigt nyttigt på vänsterbacken men där har de täckt upp med Alberto Moreno, och även Ruben Pena som kan spela på den positionen. Offensivt har de öst in mål på försäsongen och det tror jag de kommer fortsätta med då anfallsbesättningen ser riktigt vass ut. Ekambi, Moreno, Chukwueze och Bacca kan mycket väl ta den gula ubåten ut till europaspel igen! Mitt speltips på Villarreal blir:

Villarreal att sluta topp 6 till 2.75 @ Betsafe – 2/5 units

/e@sy

betsafe oddsbonus

Kommentera