Inför La Liga 2019/2020 – Real Sociedad

speltips-real-sociedad

Ett lag som är väldigt intressant inför kommande säsong är givetvis Real Sociedad, med svenske Alexander Isak i spetsen. Höga toppar och djupa dalar under fjolåret och det luktar något liknande nu.

Nyförvärv

Sagnan (Lens)

Isak (Willem II)

Portu (Girona)

Remiro (Athletic)

Ödegaard (Real Madrid)

Tappat

Theo

Sandro

Juanmi (Betis)

Jon Bautista (KAS Eupen)

Guridi, Merquelanz (Mirandes)

Hector Moreno (Al-Gharafa SC)

Kommentar: Tunga nyförvärv av Real Sociedad som plockat in Alexander Isak och Martin Ödegaard. Två herrar som verkligen visat vad de går för på försäsongen, och offensivt är det inget snack om att La Real håller väldigt hög nivå. Portu är även det ett fint nyförvärv och sedan tidigare finns både Willian Jose, Januzaj och Oyarzabal. Defensivt ser det desto mindre roligt ut och där lär klubben förstärka om de ska nå en europaplats. Men ska vi fokusera på det offensiva så tycker jag att vi har ett vettigt speltips att lägga slantarna på:

Alexander Isak över 6,5 mål till 1.85 @ Unibet – 4/5 units

Alexander Isak har fått stort förtroende på försäsongen och han har tackat genom att göra ett gäng mål. Speltid kommer han få och i ett såpass offensivt gäng som Real Sociedad så bör han fixa linan om han inte åker på någon skada eller liknande.

/e@sy

Kommentera