Inför La Liga 2019/2020 – Athletic Bilbao

speltips-athletic-bilbao

Vi beger oss mot norra Spanien för att kika läget hos Athletic Bilbao inför kommande säsong. Baskerna vaknade lite sent under fjolåret och landade strax utanför europaplatserna till slut. Med endast ligaspelet att fokusera på kan det bära långt för “Lejonen”.

Nyförvärv

Gaizka Larrazabal

Villalibre (Bilbao Athletic)

Jokin Ezkieta (Barcelona)

Tappat

Etxeita

Iturraspe (Espanyol)

Mikel Rico (Huesca)

Susaeta

Sabin Merino

Remiro (Real Sociedad)

Kommentar: Som vanligt inga stora förändringar hos Athletic Bilbao som endast värvar spelare med baskiskt ursprung till klubben. De har förvisso tappat spelare som Susaeta, Mikel Rico och Iturraspe, men det är inga herrar som prenumererat på en startplats senaste säsongerna. Kvar i truppen har de ändå många starka spelare med bland annat Muniain, Raul Garcia, Aduriz och framförallt Inaki Williams, som signade ett nytt kontrakt nyligen. En trupp som inte tål allt för hårt matchande eller skador, men klarar de sig undan sånt kan Athletic sluta relativt högt upp.

/e@sy

HÄMTA ODDSBONUS HOS BETSAFE – 100% UPP TILL 1000KR!

betsafe oddsbonus

Kommentera