Inför La Liga 2019/2020 – Espanyol

speltips-espanyol

Vi har gått igenom tio lag så här långt och det innebär att vi har lika många kvar att avverka på sex dagar. Espanyol överraskade förra säsongen där de knep en plats till Europa League. Klarar de av att kombinera det med ligaspel kommande säsong?

Nyförvärv

David Gallego (Tränare)

Adria Pedrosa

Lluis Lopez

Pol Lozano

Bernardo (Girona)

Iturraspe (Athletic Bilbao)

Matias Vargas (Velez)

Calero (Valladolid)

Tappat

Roberto (West Ham)

Oscar Duarte

Sergio Garcia

Rosales (Malaga)

Semedo (Benfica)

Rubi (Tränare)

Alvaro Vazquez

Hermoso (Atletico Madrid)

Kommentar: Det ser bra ut hos Espanyol som fått behålla många nyckelspelare från förra säsongen och fyllt på med ett par fina namn, plus en ny tränare. Tungt tapp i mittback Mario Hermoso förvisso men samtidigt har de plockat in lite rutin på den positionen i form av Bernardo. Kikar vi framåt i planen har anfallsduon Iglesias/Ferreyra gått urstarkt på försäsongen och det ska bli intressant att se hur de står sig mot tyngre motstånd när det drar igång på riktigt. Det känns som Espanyol har något på gång men det är alltid tufft att kombinera europaspel med ligan. Ska dock hamna på övre halvan utan några bekymmer!

/e@sy

Kommentera