Inför La Liga 2019/2020 – Getafe

speltips-getafe

En av de stora överraskningar i La Liga förra säsongen var utan tvekan Getafe. Laget från den spanska huvudstaden hade häng på en plats till Champions League men fick till slut nöja sig med Europa League. Frågan är om de har bredden för att kombinera detta med ligaspelet kommande säsong?

Nyförvärv

Raul Garcia (Girona)

Enric Gallego (Huesca)

Cucurella (Barcelona)

Allan Nyom (West Bromwich)

Faycal Fajr (Caen)

Tappat

Samu

Foulquier

Cristoforo

Alvaro Jimenez (Albacete)

Shibasaki (Deportivo)

Chuli

Jack Harper (Alcorcon)

Kommentar: Det har egentligen inte hänt särskilt mycket på spelarfronten hos Getafe som fått behålla nästan alla sina nyckelspelare från förra säsongen. Ett litet tapp är Foulquier men det är inte omöjligt att han återvänder till klubben trots allt. Skulle han inte göra det så har klubben plockat in två riktigt bra liknande spelare i form av Nyom och Cucurella. Getafe har en spelstil som sliter otroligt hårt och frågan är om de verkligen orkar hålla upp den nivån när matcherna duggar tätt. Jag ställer mig tveksam till det och placerar laget någonstans i mitten av tabellen.

/e@sy

SPELA PÅ LA LIGA HOS COOLBET – HÄMTA DIN ODDSBONUS HÄR!

Kommentera