Speltips: Cartagena – Mar Menor 10/8

speltips-cartagena-mar-menor

Real Sociedad löste två mål igår och idag jagar vi en ny vinst då Cartagena träningsspelar mot Mar Menor. Endast en division skiljer lagen åt men jag tror att klasskillnaden på planen är större än så.

Cartagena gick riktigt starkt i den spanska tredjeligan, Segunda B, under fjolårssäsongen där de kom på en andraplats. Det innebar playoff till Segundan men väl där fick de se sig besegrade av Ponferradina över två matcher. Tredjeligan håller väl inte den bästa klassen direkt men topplagen är ändå hyfsade och där uppe tror jag att vi får se Cartagena även denna säsong. Det har sett riktigt bra ut på försäsongen då laget är obesegrade med tre vinster och två kryss. Inte det vassaste motståndet alla gånger men en seger mot Levante (1-0) är inte illa pinkat. Idag är det betydligt sämre motstånd än så.

Mar Menor håller till i den spanska fjärdeligan till vardags och där landade de på 7:e plats under fjolårssäsongen. Det låter inte så illa men det är några enstaka topplag i Tercera Division som håller någon form av klass, annars är det väldigt dålig nivå på fotbollen. Kikar vi till de träningsmatcher som laget spelat på försäsongen så har det resultatmässigt sett väldigt bra ut. Idag är det dock inte Real Murcia B eller något ungdomslag från Elche på andra planhalvan, utan mycket vassare motstånd. Då tror jag helt enkelt inte att Mar Menor kommer hänga med i tempot.

  • Match: Cartagena – Mar Menor
  • Speltips: Cartagena -1,25
  • Odds: 1.925 @ Bet365
  • Insats: 2/5 units
  • Spelstopp: 19:30

/e@sy

Kommentera