Speltips: Real Betis – Huesca 12/5

speltips-real-betis-huesca

En betydelselös match på Benito Villamarin spelas under söndagen där Real Betis tar emot Huesca. Jag tror att de grönvita vill avsluta snyggt inför de egna fansen och trycker gasen i botten mot ett defensivt svagt Huesca. Här tror jag vi får se ett gäng hemmamål!

Real Betis hade siktet inställt på en europaplats men med två omgångar kvar står det redan klart att det inte blir något spel i europa nästa säsong. Formen är otroligt svag med en poäng på de fem senaste men trots detta så tycker jag att spelet sett riktigt bra ut stundtals. De vaskade fram otroligt många chanser i senaste omgången mot Eibar (0-1) men bollen ville helt enkelt inte in. Nu lär det bli gasen i botten i sista hemmamatchen för säsongen och de möter ett defensivt svag Huesca utan någonting att spela för.

Huesca fick en sista chans att hålla drömmen om La Liga vid liv i senaste omgången, men det raserades ordentligt då det blev en klar förlust hemma mot Valencia (2-6). Försvarsspelet såg riktigt illa ut i det mötet och frågan är om de har någon större motivation till att hålla ner siffrorna i den här matchen. Gästerna lär dessutom rotera på en del positioner och de har inte alls samma bredd i truppen som Betis har. Anfallaren Avila är avstängd i det här mötet och dessutom dras de fortfarande med en del defensiva skador.

Om Betis fortsätter skapa lika många chanser som de gjort den senaste tiden så ska de ha goda chanser till tre mål här. Det vill man nog gärna bjuda de egna fansen på.

  • Match: Betis – Huesca
  • Speltips: Betis över 2,5 mål
  • Odds: 2.63 @ 888sport
  • Insats: 2/5 units

/e@sy

BLI MEDLEM HOS 888SPORT IDAG OCH HÄMTA EN ODDSBONUS!

Kommentera