Speltips: Huesca – Valencia 5/5

speltips-huesca-valencia

Söndagens sista match från La Liga är en mycket intressant historia där Huesca tar emot Valencia hemma på Estadio El Alcoraz. Två lag som kämpar kring varsitt streck och som endast är intresserade av tre poäng i dagens möte. Här luktar det mycket av allt och vi testar tre olika spel!

Huesca har inte haft någon rolig säsong då laget placerar som jumbo i tabellen med 30 poäng på kontot. Det ser väldigt mörkt ut med tre omgångar kvar men laget fick nu ändå en liten öppning i och med att Girona åkte på pumpen mot Getafe tidigare idag. Det är sex poäng upp till Girona och med nio poäng kvar att spela om så är det endast tre poäng som gäller för Huesca idag. Annars får de inrikta sig på spel i Segundan nästa säsong. Det kommer innebära full gas framåt och mot ett skickligt kontringslag som Valencia kan det vara rena självmordet. Vi har dessutom en hel del defensiva avbräck hos hemmalaget då varken Miramon, Akapo, Insua, Yangel eller Pulido kommer till spel.

Valencia har inte gått bra den senaste tiden och med två raka förluster i ryggsäcken så är de nu hela sex poäng bakom Getafe (!) i kampen om den sista platsen till Champions League. Det är en plats som Valencia gärna vill åt och då är det vinst som gäller idag för att krympa avståndet. Det lär alltså bli väldigt offensivt från gästerna idag och något annat tror jag inte heller att tränare Marcelino vågar, efter EL-mötet mot Arsenal (1-3) tidigare i veckan. Han ställde upp en otroligt defensiv elva i det mötet och fick utstå hård kritik efter mardrömsresultatet. Offensivt finns det en fin bredd hos Valencia så att den ska vara slutkörd efter hårt matchande tror jag inte på. Däremot ställer jag mig mer tveksam till det defensiva där några spelare fått slita hårt den senaste tiden. Hos gästerna stryker vi fortsatt Kondogbia och Cheryshev som båda går skadade.

Räkna med full gas framåt från båda lagen i det här mötet och det kommer ge oss en matchbild som både passar mål, hörnor och kort. Därför testar jag mig på följande tre spel:

  • Speltips 1: Över 3 mål (asian)
  • Odds: 2.16 @ 888sport
  • Insats: 3/5 units
  • Speltips 2: Över 5,5 kort
  • Odds: 2.26 @ 888sport
  • Insats: 3/5 units
  • Speltips 3: Över 9,5 hörnor
  • Odds: 2.05 @ Fastbet
  • Insats: 3/5 units

Kommer även lägga samtliga dessa tre spel i en trippel hos Bet365 till dryga 9.00 gånger pengarna – 1/5 units.

/e@sy

Kommentera