Speltips: Levante – Rayo Vallecano 4/5

speltips-levante-rayo-vallecano

La Liga sparkar igång kring lunchtid under lördagen och det är viktiga poäng på spel då Levante tar emot Rayo Vallecano på hemmagräs. Båda lagen slåss kring det nedre strecket i tabellen och mycket talar för att detta blir ett möte med mer kamp än skönspel.

Om vi inleder med att kika till den här matchens betydelse så är det lite av sista chansen för ett pressat Rayo Vallecano. Just nu hela sex poäng upp till säker mark och med endast nio poäng kvar att spela om så är det endast vinst som gäller här. Det ger oss ett läge där de kommer gå all-in och försvara en ledning till vilket pris som helst. Skulle de istället hamna i underläge så tror jag att det kan bli frustrerat så vi får se en del onödiga tacklingar på planen. Poängen är lika viktig för Levante strax ovanför strecket och har de ledningen i slutet av matchen så får vi nog se ett par kort för maskning och annat otyg.

Fortsätter vi med att kika till lagens kortsnitt den här säsongen så har Levante plockat på sig totalt 111 kort. Det ger oss ett högt snitt på strax över 3 kort per match och det är mittfältare Campana som toppar listan med sina 11 gula kort. Bollar vi över till Rayo Vallecano så har de samlat på sig totalt 103 kort så här långt. Ett snitt på strax under 3 kort per match och hos gästerna är det mittback Amat som toppar med 10 gula kort. Två lag med ganska höga snitt med andra ord och en hel del heta spelare över samtliga lagdelar.

Vid visselpipan i denna viktiga match hittar vi ingen mindre än Javier Estrada Fernandez. En av ligans mest kortglada domare då han snittar nästan exakt 6,5 kort per match. Utöver detta har han även skickat ut 5 röda kort under säsongen. Han brukar inte vara sen upp med korten när det hettar till och det tror jag garanterat att det gör här.

  • Match: Levante – Rayo Vallecano
  • Speltips: Över 6,5 kort
  • Odds: 1.87 @ Betsafe
  • Insats: 2,5/5 units

/e@sy

HÄMTA EN ODDSBONUS HOS BETSAFE IDAG – KLICKA HÄR!

betsafe oddsbonus

Kommentera