Speltips: Getafe – Sevilla 21/4

speltips-getafe-sevilla

Söndagen bjuder på hela fem matcher från La Liga och jag har siktat in mig på ett speltips i mötet Getafe – Sevilla. Två lag som krigar kring den sista platsen till Champions League och jag förväntar mig ett rent krig här. Det borde flyga kort åt höger och vänster!

Om vi startar med att kika på lagens kortsnitt den här säsongen så har Getafe samlat på sig totalt 104 varningar. Det ger oss ett högt snitt på 3,25 kort per match och den interna kortligan toppas av mittback Djene som dragit hela 12 gula och 1 rött kort. Bollar vi över till Sevilla så har de totalt 109 varningar så här långt in på säsongen. Det ger oss strax under 3,5 kort per match och det är mittfältare Banega som är värst med 14 gula och 1 rött kort. Ingen fysisk spelare men han tappar lätt humöret och han kommer inte få vara ifred idag.

Domare i den här mycket laddade matchen är ingen mindre än Antonio Mateu Lahoz. 15 matcher har han dömt den här säsongen och på dessa har han ett snitt på nästan exakt 5,5 kort per match. En svårbedömd herre då han kan kasta ut två kort ena dagen och tio kort en annan dag, trots att det smäller lika mycket ute på planen. Men här räknar jag med ett fullskaligt krig och då kan jag inte se annat än att det matas ut kort från Lahoz ficka, för han vill verkligen stå i centrum.

En otroligt laddad match mellan två lag som spelar ganska fult. Dessutom har vi en kommande omgång mitt i veckan, så det kan komma en del taktiska kort i den här matchen för att nolla korten. Det blir tre speltips för mig i den här matchen:

  • Speltips 1: Över 6,5 kort
  • Odds: 1.95 @ Coolbet
  • Insats: 3/5 units
  • Speltips 2: Rött kort i matchen
  • Odds: 3.05 @ Coolbet
  • Insats: 1/5 units
  • Speltips 3: Wissam Ben Yedder varnad
  • Odds: 4.40 @ Coolbet
  • Insats: 1/5 units

/e@sy

HÄMTA EN ODDSBONUS HOS COOLBET – BLI MEDLEM IDAG!

Kommentera