Speltips: Rayo Vallecano – Huesca 20/4

speltips-rayo-vallecano-huesca

Mycket intressant möte på Campo de Futbol de Vallecas under lördagskvällen där Rayo Vallecano tar emot Huesca. Otroligt viktiga poäng på spel i botten av tabellen och det tycker jag öppnar för mer kamp än skönspel. Här borde vi få se en del ostskivor i luften!

Om vi inleder med att kika till lagens kortsnitt den här säsongen så hittar vi Rayo Vallecano på 99 varningar. Det ger oss ett högt snitt på nästan exakt tre kort per match och det är jämnt fördelat över många i laget som spelar ganska oslipat. Blickar vi över mot Huesca så har de plockat på sig 85 varningar så här långt. Ett snitt på strax över 2,5 kort per match och precis som hos Rayo är det ganska jämnt fördelat över spelare och lagdelar.

Domare i dagens match är Jose Luis Gonzalez Gonzalez och det tycker jag är bra för kortspelet. Han har ett ganska lågt snitt på runt 4,5 kort per match den här säsongen, men han har dömt många avslagna historier som dragit ner snittet. I dagens match är jag övertygad om att det kommer vara hetta hela vägen in på målsnöret och lagen lär inte ha några bekymmer med att dra kort till höger och vänster för att behålla tre eventuella poäng.

  • Match: Rayo Vallecano – Huesca
  • Speltips: Över 5,5 kort
  • Odds: 1.97 @ Betsafe
  • Insats: 3/5 units

/e@sy

BLI MEDLEM HOS BETSAFE IDAG OCH HÄMTA EN ODDSBONUS!

betsafe oddsbonus

Kommentera