Speltips: Celta Vigo – Girona 20/4

speltips-celta-vigo-girona

Fyra matcher från La Liga under lördagen och vi drar igång på Estadio de Balaídos där ett pressat Celta Vigo gästas av Girona. Celta Vigo har en mycket fin målform på hemmaplan och här tror jag vi får se två nya mål.

Celta Vigo har inte haft någon rolig säsong så här långt då laget placerar sig under nedflyttningsstrecket på en 18:e plats. Det innebär att det endast är seger som gäller i dagens match och därför ett offensivt hemmalag att vänta. Inga mål borta mot Atletico Madrid (0-2) i senaste omgången men den senaste tidens målform går det inte att klaga på ändå. Nio mål på de tre senaste matcherna innan Atletico och mycket handlar om att Iago Aspas är tillbaka från skada. Han har stått för fem mål och två assist på sina tre senaste matcher. Avstängd i senaste omgången och således bör han vara ordentligt spelsugen idag. Inga offensiva avbräck hos hemmalaget som kan ställa ut en stark elva på planen idag.

Girona har precis som Celta Vigo haft en ganska knackig säsong så här långt. De fanns länge med i kampen om en europaplats men sjunker just nu som en sten i tabellen med fyra raka förluster i raden. Målskyttet har inte varit det bästa den senaste tiden men jag tycker ändå att problemet ligger i försvarsspelet, som annars varit ganska bra tidigare under säsongen. Förlust i senaste omgången mot Villarreal (0-1) och där hade Girona tur som inte släppte in fler mål, för lägen fanns det gott om. Jag håller Celta Vigo som ett bättre lag offensivt så bortalagets försvarslinje kommer få jobba hårt i dagens match. Hos gästerna är både Granell och Douglas Luiztillbaka från avstängning.

Celta Vigo kommer trycka gasen i botten från start här och det är inget annat än seger som räknas. Med en glödhet Aspas tillbaka i elvan tror jag på två nya mål från de ljusblå.

  • Match: Celta Vigo – Girona
  • Speltips: Hemmalaget över 1,5 mål
  • Odds: 1.84 @ 888sport
  • Insats: 3/5 units

/e@sy

HÄMTA EN BONUS PÅ 500KR HOS 888SPORT – KLICKA HÄR!

Kommentera