Speltips: Valladolid – Sevilla 7/4

speltips-valladolid-sevilla

Estadio José Zorrilla bjuder in till match under söndagen där Valladolid gästas av Sevilla. Två lag som kämpar kring varsitt streck och jag tror vi kan få se en öppen matchbild med många chanser åt båda håll. Minst tre mål?

Valladolid slåss som väntat kring det nedre strecket i tabellen där de just nu placerar sig på en 16:e plats med 30 inspelade poäng. Säker mark alltså men avståndet ner till Celta Vigo under strecket är endast en poäng. Jag tror därför inte att hemmalaget nöjer sig med en poäng här utan trycker på i det offensiva. Sevilla har visat upp uselt spel på bortaplan så jag tror inte Valladolid har allt för stor respekt här, som de kanske har mot andra storlag i ligan. Det å andra sidan kan vara en fara när Sevilla vänder på spelet. Där går det undan och fuskar Valladolid i försvarsspelet så kan de bli rejält straffade. Defensivt avbräck då Nacho är avstängd idag, i övrigt inga större bekymmer.

Sevilla placerar sig på en 6:e plats i tabellen och har givetvis siktet inställt på en CL-plats. Det är otroligt tajt kring dessa platser så det vill till att Sevilla plockar sina segrar om de vill vara med och slåss på allvar. Sevilla kommer inte nöja sig med annat än seger här och det ska man inte heller göra mot ett lag som Valladolid. Spelet på bortaplan sätter vi dock ett stort frågetecken för, trots seger i senaste bortamatchen mot Espanyol (1-0). Innan den matchen hade de nämligen fyra raka förluster på bortagräs med åtta insläppta mål. Det ska även nämnas att det vankas derby mot Betis nästa helg så visst kan tankarna finnas där redan nu. Navas och Escudero plockade kort senast för att vara nollade inför derbyt och de är således avstängd här. Två hårda avbräck för det defensiva.

  • Match: Valladolid – Sevilla
  • Speltips: Över 2,5 mål
  • Odds: 1.90 @ Fastbet
  • Insats: 4/5 units

/e@sy

Oddsbonus

Kommentera