Speltips: Getafe – Athletic Bilbao 7/4

speltips-getafe-athletic-bilbao

Många matcher från La Liga under söndagen och mitt första speltips hittar jag i mötet Getafe – Athletic Bilbao. Två lag som spelar en fysisk fotboll och därför förväntar jag mig en del ostskivor i luften.

Om vi som vanligt inleder med att kika på lagens kortsnitt den här säsongen så har Getafe dragit på sig hela 92 varningar. Det ger oss ett högt snitt på strax över 3 kort per match. Mittback Djene har fått syna det gula kortet vid 12 tillfällen men det finns många andra i det här laget som också spelar väldigt ovårdat. Bollar vi över till Athletic så har baskerna plockat 106 varningar denna säsong, vilket ger oss ett snitt på höga 3,5 kort per match. Mittback Inigo Martinez toppar listan men även Dani Garcia, Raul Garcia och Yeray smäller på ordentligt.

Domare i dagens drabbning är Jose Luiz Gonzalez Gonzalez. En rutinerad herre som dömt La Liga i 10 år nu. Ett lågt snitt på 4,5 gula kort per match denna säsong men han har dömt många avslagna matcher utan någon direkt hetta. Dessutom har han inte dömt Getafe någon gång denna säsong, och det brukar bli lite speciella matcher. Här tror jag på en tuff och tät drabbning och då tror jag att Gonzalez Gonzalez får en del att stå i.

  • Match: Getafe – Athletic Bilbao
  • Speltips: Över 5,5 kort
  • Odds: 2.00 @ LeoVegas
  • Insats: 3/5 units

/e@sy

Kommentera