Speltips: Celta Vigo – Real Sociedad 7/4

speltips-celta-vigo-real-sociedad

Fint möte på Balaidos under söndagen där Real Sociedad gästar Celta Vigo. Två lag som står för en offensiv fotboll och det skulle förvåna mig mycket om vi inte får se ett gäng mål här.

Celta Vigo har haft en trasslig säsong då laget placerar sig på en nedflyttningsplats just nu. Den stora boven till detta är utan tvekan försvarsspelet då galicierna släppt in hela 52 mål så här långt. Nu har de plockat fyra poäng på de två senaste matcherna men försvarsspelet har fortfarande varit under all kritik i matcherna mot Villarreal (3-2) och Huesca (3-3). Däremot har de fått ordentlig snurr på det offensiva och mycket handlar givetvis om att Iago Aspas är tillbaka från sin skada. Otroligt nyttig spelare och det har han visat i de två senaste matcherna med tre mål och två assist. Från hemmalagets tabelläge blir det gasen i botten här och då kan vi få se en riktigt underhållande match.

Real Sociedad har haft en hyfsad säsong så här långt då laget placerar sig på en 9:e plats i tabellen. Fortfarande häng på en europaplats men om detta ska bli verklighet så måste baskerna fortsätta plocka trepoängare och krympa avståndet till Sevilla. Seger i senaste omgången mot Betis (2-1) och det var en match som svängde otroligt mycket mellan två lag som verkligen var ute efter segern. Samma visa tror jag på här och Sociedad har lite samma problem som Celta Vigo, där de är starka framåt men mindre stabila bakåt. Det blir inte heller bättre av att kapten Illarramendi fortfarande går skadad. Han styr mycket från mitten och väldigt viktig för det defensiva. Förutom honom stryker vi även Rodrigues, Zurutuza, Januzaj och Merquelanz.

  • Match: Celta Vigo – Real Sociedad
  • Speltips: Båda lagen gör mål & över 2,5 mål
  • Odds: 2.10 @ Fastbet
  • Insats: 3/5 units

/e@sy

Oddsbonus

Kommentera