Speltips: Eibar – Valladolid 17/3

speltips-eibar-valladolid

Hela fem matcher från La Liga under söndagen och vi drar igång det hela på Estadio Municipal de Ipurua där Eibar gästas av Valladolid. Alltid full gas framåt när Eibar spelar på hemmaplan och Valladolid har inte visat upp något vidare försvarsspel den senaste tiden. Får vi se minst två hemmamål?

Eibar har gått lite tungt den senaste tiden och placerar sig på en 11:e plats i La Liga. Endast en förlust på de fem senaste förvisso men det är för många oavgjorda resultat för att avancera i tabellen. Ska de vara med och slåss om en europaplats är det vinst som gäller här och på hemmaplan brukar de sällan nöja sig med annat. De trampar alltid gasen i botten från start och brukar skapa en hel del chanser. Det går inte heller att klaga på målproduktionen inför de egna fansen där Eibar gjort 25 av sina 35 mål denna säsong. Något sämre målskörd den senaste tiden men motståndet har varit av den defensiva sorten. Inga större avbräck hos Eibar som kan mönstra en stark elva.

Valladolid har gått otroligt tungt den senaste tiden och halkat ner till en 16:e plats i tabellen. I nuläget har de endast en poäng till godo på Celta Vigo under nedflyttningsstrecket. Fyra raka förluster in till dagens match och på dessa matcher har de släppt in hela tio mål. Nu har motståndet varit ganska starkt ska tilläggas men Eibar på bortaplan är en av de tuffaste uppgifterna i ligan. Valladolid har plockat merparten av sina poäng på bortaplan men de har inte visat upp något extra där den senaste tiden. Fyra raka bortaförluster där de släppt in minst två mål i tre av dessa. Hade inte Jordi Masip lekt fantomen mot Barcelona (0-1) hade det slutat illa även där.

  • Match: Eibar – Valladolid
  • Speltips: Eibar över 1,5 mål
  • Odds: 1.85 @ Coolbet
  • Insats: 3/5 units

/e@sy

HÄMTA DIN ODDSBONUS HOS COOLBET IDAG – KLICKA HÄR!

Kommentera