Speltips: Real Madrid – Celta Vigo 16/3

speltips-real-madrid-celta-vigo

Intressant möte på Santiago Bernabeu under lördagen där ett stukat Real Madrid tar emot ett formsvagt Celta Vigo. Marängerna har gjort ett skifte på tränarposten inför detta möte och det tror jag kommer ge önskad effekt. Storseger att vänta?

Real Madrid har inte haft det roligt den senaste tiden trots att laget tog en seger i senaste ligaomgången borta mot Valladolid (4-1). Dubbla förluster mot Barcelona och dessutom utslagna ur Champions League mot Ajax fick klubben att agera. Santiago Solari fick lämna och in som nygammal tränare kommer Zinedine Zidane. En populär herre hos både spelare och fans, så jag tror vi kan få se en ordentlig effekt av detta. Jag tycker även att det är ett utmärkt tillfälle till att återfå lite självförtroende, på hemmaplan mot ett formsvagt och uselt Celta Vigo. Casemiro är avstängd men Ramos finns tillgänglig igen och det är givetvis viktigt. Det ser även ut som Marcelo får chansen på nytt och han är nog väldigt sugen på att visa upp sig i det offensiva.

Celta Vigo har inte haft någon rolig säsong så här långt då laget samlat på sig ynka 25 poäng och placerar sig på en 18:e plats i tabellen. Även gästerna har nyligen gjort ett skifte på tränarposten men Fran Escriba har knappast fått igång laget sedan han tog över. Lite tajtare bakåt än tidigare men i gengäld skapar de inte mycket vettigt framåt. De har blivit rejält tillbakatryckta mot både Betis (0-1) och Eibar (0-1) i de senaste matcherna och samma sak är att vänta idag. Skillnaden är att Real Madrid är vassare i det offensiva än dessa två lag, så jag tror inte att Celta Vigo orkar hålla stången särskilt länge här. När de sedan fått ett par mål i baken så tror jag att det kan rinna på ganska ordentligt, för det känns uppgivet hos galicierna. Vi stryker fortsatt Iago Aspas och dessutom är kapten Hugo Mallo avstängd. Två blytunga avbräck.

Santiago Bernabeu vill se ett en kross idag och det skulle inte alls förvåna mig om det blir på det viset i Zidanes återkomst. Real Madrid har en del att bevisa efter den senaste månadens resultat och detta är ett perfekt tillfälle att återfå lite förtroende hos fansen.

  • Match: Real Madrid – Celta Vigo
  • Speltips: Real Madrid över 3,5 mål
  • Odds: 2.60 @ LeoVegas
  • Insats: 2/5 units

/e@sy

HÄMTA DIN BONUS HOS LEOVEGAS IDAG!

Kommentera