Speltips: Huesca – Alaves 16/3

speltips-huesca-alaves

Fyra matcher från La Liga under lördagen och vi inleder på Estadio El Alcoraz där Huesca gästas av Alaves. Hemmalaget slåss för sin överlevnad i högstaligan samtidigt som gästerna slåss om en europaplats. Viktiga poäng på spel med andra ord och jag tycker det luktar lite mer kamp än skönspel. Här ska vi kunna få se en del varningar!

Om vi startar med att kika på lagens kortsnitt den här säsongen så har Huesca dragit på sig 85 varningar. Det ger oss ett högt snitt på strax över 3 kort per match. Nu har de förvisso två kortbenägna herrar i Musto och Galan avstängda men jag tycker det finns gott om hetlevrade spelare hos Huesca. Bollar vi över till Alaves så har de plockat 69 varningar så här långt. Inte lika många som Huesca men det ger oss ändå ett ganska högt snitt på nästan exakt 2,5 kort per match. Mittback Laguardia toppar den listan på nio gula kort.

Domare i det här mötet är rutinerade Alberto Undiano Mallenco. Vanligtvis en ganska lugn herre men han snittar ändå runt 5,5 kort per match denna säsong och det tycker jag är ett högt snitt. Ska även tilläggas att han oftast dömer storlagen i La Liga och de samlar sällan på sig en massa kort. Huesca på hemmaplan brukar smälla en del och då tror jag inte att Mallenco är sen upp med korten.

  • Match: Huesca – Alaves
  • Speltips: Över 5,5 kort
  • Odds: 1.80 @ Bet365
  • Insats: 3/5 units

/e@sy

Kommentera