Speltips: Real Sociedad – Levante 15/3

speltips-real-sociedad-levante

Fredagsmatch från La Liga där vi tar oss till Estadio Anoeta för att bevittna Real Sociedad – Levante. Två lag som gått tungt den senaste tiden och gärna vill bryta den trenden. Öppen match att vänta och det borde passa mina två spel.

Hos hemmalaget stryker vi fortsatt Willian Jose och det är givetvis ett gigantiskt avbräck för La Real. Han testade från start i näst senaste omgången mot Atletico Madrid (0-2) men fick kliva av i mitten av första halvan, och missade även senaste matchen mot Sevilla (2-5). Med sina nio fullträffar är han baskernas näst bäste målskytt så här långt, bakom Oyarzabal.

I brassens frånvaro har Sandro Ramirez fått chansen och jag tycker att han gjort det bra ändå, trots att han har otroligt svårt att få in bollen. Faktum är att han inte gjort ett endaste mål sedan han lånades in från Everton. Men nu handlar det här spelet om att skjuta, och det gillar Sandro. Han har ett riktigt fint skott och är inte rädd för att använda det. Han drog iväg 4 skott mot Sevilla och i mötet mot Atletico blev det 5 skott. Bra siffror mot två ganska starka lag. Levante är betydligt svagare defensivt så här borde Sandro få mer tid och utrymme för sin bössa.

Mina två speltips blir:

  • Match: Sociedad – Levante
  • Speltips: Sandro kommer ha minst 1 skott på mål
  • Odds: 1.60 @ Coolbet
  • Insats: 4/5 units
  • Match: Sociedad – Levante
  • Speltips: Sandro kommer ha minst 2 skott på mål
  • Odds: 3.50 @ Coolbet
  • Insats: 1/5 units

Skulle det vara så att Sandro inte finns med i kvällens startelva så betalas insatsen tillbaka. Men han har fått 90 minuter i tre raka matcher nu så jag hoppas han får chansen även idag. Spelen hittar ni under “Skapa ditt spel” och “Skott på mål”.

HÄMTA DIN BONUS HOS COOLBET OCH TA RYGG!

/e@sy

Kommentera