Speltips Barcelona – Rayo Vallecano 9/3

speltips-barcelona-rayo-vallecano

Jag kommer befinna mig på Camp Nou under lördagen för att bevittna Barcelona ta emot Rayo Vallecano. Barcelona har en mycket viktig match kommande vecka och därför tror jag inte det blir några större siffror här.

Barcelona tågar på i toppen av tabellen och har nu sju poäng till godo ner till Atletico Madrid. Därmed har de råd att gambla lite i ligaspelet och det skulle förvåna mig om Valverde trycker ut den bästa elvan här. Det väntar nämligen CL-retur mot Lyon på onsdag och med 0-0 från första mötet så är det en relativt öppen historia. Att låta Messi starta i den här matchen och få honom skadad inför onsdag vore ju rena mardrömmen. Det blir nog en reservbetonad elva här och skulle det behövas så kommer de tyngre pjäserna skickas in i slutskedet av matchen för att styra upp det.

Rayo Vallecano har haft det riktigt tungt den senaste tiden och laget placerar sig som nästjumbo i tabellen med 23 pinnar på kontot. Det är dock otroligt jämnt i botten av tabellen med endast två poäng upp till Celta Vigo på säker mark. Ingen smickrande rad med fem raka förluster men jag tycker inte vi ska stirra oss allt för blinda på detta. Det har varit jämna matcher där Rayo inte alls haft marginalerna på sin sida. Här går de in med en defensiv inställning och det är med den taktiken som jag tycker att de presterar som bäst. Försvarsspelet är inte det bästa och när de börjar skicka på i det offensiva så blottar de sig ännu mer. Här kan de ligga i ett handbollsförsvar utan att skämmas och när spelet vänder så har de vassa spelare framåt som kan ställa till det för Barcelona.

  • Match: Barcelona – Rayo Vallecano
  • Speltips: Rayo Vallecano +2,25
  • Odds: 1.91 @ LeoVegas
  • Insats: 2/5 units

/e@sy

HÄMTA DIN ODDSBONUS HOS LEOVEGAS HÄR!

Kommentera